Komentarze do wiadomości: Blizzard ustąpił w sprawie unikatów w Diablo 4, ale za mało zdaniem części graczy

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
24.06.2026 13:45
luckymike11
1
odpowiedz
luckymike11
84
Konsul

Mam pytanko odnośnie trybu SSF:
Czy ten tryb sprawi, że niebędziemy nikogo spotykać w otwartym świecie i w miastach czy będziemy spotykali ale będziemy brani pod uwagę w innych rankingach?
Ja wiem, że nie będzie można handlować itd ale o to mi nie chodzi.

W Diablo 3 jak się grało solo to w zasadzie było tylko solo i nikogo się nie spotykało a oprócz tego Blizzard po latach wprowadził tryb SSF.

Więc to mnie zastanawia czym jest tryb SSF od gry Solo w Diablo 3? A czym będzie w Diablo 4?

24.06.2026 14:09
SAEB
1.1
odpowiedz
SAEB
46
Centurion

luckymike11 Będziesz ich widział, ale nie możesz mieć z nimi żadnych interakcji (handel, zapraszanie do drużyny). Nie będzie tam graczy, którzy dostali lub kupili przedmioty od innych graczy. Wszystko sam musisz zdobyć.
Dla tego trybu będą oddzielne rankingi.

I tak nie zachęca do powrotu, z chęcią rozwijał bym tylko jedna postać, a nie ciągle od nowa i tak w kółko.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl