Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Blizzard był przerażony liczbą graczy WoW: Forever w becie. Gigantyczne opóźnienia zachęcały do zwrotów pieniędzy

Forum Gry MMO
Dodaj komentarz
18.09.2026 22:08
1
1
odpowiedz
prd
52
Pretorianin

Amq_ napisał 2 dni temu "Start bety w Polsce jest o północy w piątek. Jak serwery będą tak przygotowane jak na sezon d4 wczoraj to zagramy w piątek rano pewnie."

Jeśli użytkownicy portalu śledzący ruchy firmy są w stanie takie rzeczy przewidzieć, a nie korpo no to cóż można więcej dodać?

18.09.2026 22:48
1.1
odpowiedz
grabeck666
104
Senator

prd to nie ma nic z przewidywaniem tylko po prostu każda na bieżąco odpala serwy 'po trochu' aby względnie utrzymać stabilność i starać się aby nic się nie wykrzaczyło.

Nigdy nie wpadłeś na to, że jeżeli każda firma na premierę każdej większej gry ZA KAŻDYM razem mówi "omg nie spodziewaliśmy się" i ma kolejki to nie o to chodzi?...

18.09.2026 22:32
2
odpowiedz
Darek1785
13
Generał
Image

Nie spodziewali się takich tłumów i kolejek oraz powrotów (chwilowych) starych graczy bo stała obecna liczba aktywnych graczy gdy nie ma nowego dodatku lub większej aktualizacji jest tak niska, że boją się tych liczb podawać.

Widziałem to co się działo w tej becie na serwerach i robi to wrażenie aż się przypomniały czasy sprzed 2010 rokiem, o ile Blizzard sam nie stworzył sztucznych botów udających ludzi.

18.09.2026 22:36
3
odpowiedz
1 odpowiedź
MewsoNs
92
Generał

Ja sie nie dziwię... No moze troche, bo za dostęp do bety nigdy bym nie zapłacił. Po 21 latach mam ochote wrócić na retail. W końcu robia coś dla graczy takich jak ja, ktorzy niechcą co parę miesięcy nowego tieru , levlowania i wyrzucania starego eq zbieranego miesiącami do kosza ...

post wyedytowany przez MewsoNs 2026-09-18 22:37:26
18.09.2026 22:50
3.1
odpowiedz
grabeck666
104
Senator

MewsoNs

"Po 21 latach mam ochote wrócić na retail"

"jak ja, ktorzy niechcą co parę miesięcy nowego tieru , levlowania i wyrzucania starego eq zbieranego miesiącami do kosza"

Chyba Ci się wersje wowa pomyliły. Bo retail to jest dokładnie to czego nie lubisz.

18.09.2026 22:55
Bezi2598
😐
4
odpowiedz
Bezi2598
198
Legend

To musi byc jakis zart z tym brakiem europejskich serwerow :/

Forum Forum Gry MMO
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl