Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Bethesda wreszcie się budzi i „rozważa” naprawę Oblivion Remastered. Gracze czują się jednak mocno oszukani: „Chyba naprawdę macie problem ze słuchem”

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
12.08.2026 22:22
WolfDale
1
2
odpowiedz
WolfDale
110
~sv_cheats 1

Switch 2 ratuje Oblivion Remastered na pozostałe platformy? 😁

12.08.2026 22:30
2
6
odpowiedz
Tuesvan_NPC
3
Pretorianin
MAX

Najpierw popracują nad wydajnością i wypuszczą pod nazwą Oblivion Remastered Legendary Edition... Potem poprawią błędy, więc pojawi się Oblivion Remastered Special Edition... A za kilka lat Anniversary Edition z fanowskimi modami i w końcu będzie można się skupić na TES6 ;)

12.08.2026 22:32
baltazar1908
3
odpowiedz
4 odpowiedzi
baltazar1908
47
Senator

Bethesda kombinuje bo TES6 stoi w miejscu poimo podniety Shoarmy.

12.08.2026 23:43
-ECA- Elite Clans Assasin
3.1
3
odpowiedz
62
Pancor Jackhammer

baltazar1908 Sebastiane Lewandowski - dziwne, że ci konta jeszcze nie zbanowali. Przecież ty up[o›;;śledzony jesteś..

Jakieś twoje posty z przed 1,5 roku informują użytkowników , że ty torrenciarzem jesteś i na piratach lecisz całe życie i podobno na twoim HDD nie ma żadnej oryginalnej gry - prócz Tetris i Pacmana: shareware/freeware .

Najgorsze jest to , że ty się tym szczycisz. Więc jak u ciebie wygląda sytuacja obecnie z głową i mentalem , że się tak wypowiadasz zacnie?

Trzeba chyba zgłosić, że leki pod język bierzesz , a później wypluwasz.

post wyedytowany przez -ECA- Elite Clans Assasin 2026-08-12 23:54:08
13.08.2026 07:19
baltazar1908
3.2
odpowiedz
baltazar1908
47
Senator

-eca- Głebiej się nie dało tylko od wielkiejnocy zeszłego roku jak remaster wypłynoł, ty masz oryginała mogę się założyć obyś tylko trutaj nie smarował mi hipokryzji. Ponadto jeżeli zauważyłeś każdy remaster i wiekszość remake's nie mają ośmieszonego ostartnimi miesiącami denuvo (sprawdź w necie dlaczego), na samym tylko steam mam orawie 150 gier ile masz ty oryginale ze zastrzeżonym znakiem towarowym.
I pewnie że się szczycę bo torrent jest łatwy jak kobieta ale takim oryginałom (a tutaj jest ich sporo pomimo że torrent po poilsku gdzie pobrań są trysiące, tutaj winnych nie ma wszyscy jeżdżą na grach oryginalnych)! widać wszystko przychodzi z trudem pamietaj że za to co robisz po ciemku w średniowieczu karali ślepotą oryginbale z zastrz\eżonym znakiem towarowym. HDD mam podpięte przez usb do drugiego starszego lapa, już sporo nieużywanego.

Tylko o tym roku kupiłem Windrose, Residen Evil Requiem, Road to Vostok, Assassins creed black flag resynced, Gothic Remake, Crimson Desert ile ty kupiłeś oryginale z zastrzeżonym znakiem towarowym?
The Blood of Dawnwalker jest kolrejną pozycją którą kupię.
Czekam na twoje wypociny.

post wyedytowany przez baltazar1908 2026-08-13 07:35:12
13.08.2026 12:22
3.3
2
odpowiedz
62
Pancor Jackhammer

baltazar1908 Sebastian nie denerwuj się tak. Jak takie czerwone jest pod tym co piszesz tzn; że trzeba ppm kliknąć i poprawić by pisanie było "łatwe jak kobieta". Kiedy ty znajdujesz na to wszystko czas? Granie , zakup oryginałów, do tego torrenty i jeszcze te łatwe kobiety. Człowiek orkiestra - Bravo ty XD.

post wyedytowany przez -ECA- Elite Clans Assasin 2026-08-13 12:25:31
13.08.2026 14:56
baltazar1908
3.4
odpowiedz
baltazar1908
47
Senator

-eca- Postaraj sie go znaleść,
ja znalazłem mi się jakoś udało.

12.08.2026 23:11
4
odpowiedz
62
Pancor Jackhammer

.

post wyedytowany przez -ECA- Elite Clans Assasin 2026-08-12 23:54:59
13.08.2026 00:26
TRX
5
3
odpowiedz
1 odpowiedź
TRX
225
Generał

Narzekają, narzekają, a potem i tak kupią kolejną reedycję.

13.08.2026 12:14
Saturator
5.1
odpowiedz
Saturator
4
Chorąży

TRX Logika NRGeeka widze

13.08.2026 03:06
Saturator
6
odpowiedz
Saturator
4
Chorąży

Teraz powinien Todd Howard napisac "W związku z bardzo dużą ilością negatywnych komentarzy na wieści i naprawieniu gry, zgodnie z życzeniem naszego community, postanowiliśmy całkowicie zakonczyc wsparcie dla tytułu, pozdrawiam" I z bani

13.08.2026 09:10
Sepecha
7
5
odpowiedz
Sepecha
5
Centurion

Przecież Todd jasno określił, że jak wam laguje to macie za słabe kompy. Nie rozumiem co za problem wyłożyć 30 koła na PC. Dajcie sobie jakąś premię czy coś 🤔

13.08.2026 10:06
Sarafan
8
odpowiedz
Sarafan
46
Konsul

Przecież to UE5, w ten silnik w przypadku otwartych światów działa jak działa. Cudu optymalizacyjnego nie spodziewam się.

13.08.2026 10:12
9
odpowiedz
ramirezrem
67
Konsul

Kolejny news na podstawie 5 komentarzy od anonimów które polajkowało kilkadziesiąt ludzi. Naprawdę to jest dziennikarstwo dzisiejsze? to może zacznijcie robić newsy z komentarzy pod waszymi artykułami.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl