I to wszystko za darmo?! Wasza Wysokość jest zbyt łaskawa...
Czyli co? Aktualnie na konsolach w Skyrim jest 7gb miejsca na mody? Bo tak dziwnie piszecie, że nie wiadomo o co chodzi. Na konsolach jest jeden limit modów, 5Gb, a wy piszecie o zwiększeniu do 2Gb.
Aktualizacja nie wprowadza absolutnie żadnej poprawki do gry, nic co mogło by poprawić wrażenia graczy, wszystkie się skupia wokół ich sklepu z płatnymi modami. Nie naprawili nawet game breaking buga, wprowadzonego przez nich w AE, który sprawia że przy każdym wczytywaniu lokacji jest losowa szansa na wczytanie jej bez tekstur i modeli. Wszystkie zwyczajne mody na PC, w tym ten naprawiający tego buga, zostały znowu zepsute przez tą aktualizacji, każdy wymaga teraz aktualizacji od ich twórców by działać mimo że ten patch nie wniósł absolutnie żadnego ulepszania do gry. To jest absurdalna, oni dosłownie plują na swoich klientów.
Piszecie tu wszyscy o jakiś limitach modów, o nowych modach na konsole... Ja nie wiem czy żyję pod kamieniem, czy o co chodzi, ale pierwszy raz słyszę o jakichkolwiek modach na konsole. Chcecie mi powiedzieć, że mogę wgrać jakieś mody do gier na PS5?
Tak, już od kilku ładnych lat masz mody do Skyrima, ale Xbox jest lepszy pod tym względem bo pozwala na wgranie różnych modów które zmieniają wygląd gry, a na ps5 jest to ponoć dość restrykcyjne i Sony blokuje takie modyfikacje. Ale nie wiem czy to jest jeszcze aktualne, może coś się zmieniło w tym temacie.