Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do opinii: Battlefield 6 znowu wraca do chwalebnej przeszłości serii. Nowa wielka mapa to tylko przystawka do Top Guna w sierpniu

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
20.07.2026 18:14
1
odpowiedz
specterv
6
Legionista

Przez ślimacze tempo rozwoju gra zdycha. Zasłużenie.

20.07.2026 19:21
2
2
odpowiedz
3 odpowiedzi
Wokulski
2
Junior

"Zamiast od razu dać duże mapy, devowie jakby testowali graczy w kwestii tego, jak duża mapa jest już wystarczająco „duża” i stopniują ich rozmiar."

Panie Dariuszu, toż to bzdura. Chcieli z BFa zrobic Call of duty i im się to udało.
I nie, nie bedzie to powrót do przeszłości (swoja droga przecież juz jakiś czas temu wrócił do korzeni). Ta gra to jeden wielki chaos, rozpierdziel, brak miejsca na jakąkolwiek kooperację, jest zbyt szybka.
Menu jest niesamowicie nieprzejrzyste. Parę pomysłów jest dosłownie zerżniętych z coda.
Osiągnięć jest nasranych tak bardzo, ze jak konczysz mecz to paski Ci latają z postępami, a jest tego tak niesamowicie dużo, ze właściwie zaczyna denerwować.

Starzy wyjadacze będą wciaz grac w battlefielda 3, 4 oraz 1, gry ktore wciaz cieszą się duża liczba graczy.

20.07.2026 20:46
VoidCosmonaut
2.1
1
odpowiedz
VoidCosmonaut
8
Pretorianin

Wokulski Wszytsko co napisałeś to tylko twoje subiektywne odczucia. Kto to ci wyjadacze? Jakaś elitarna grupa?

20.07.2026 20:51
2.2
1
odpowiedz
Wokulski
2
Junior

VoidCosmonaut No raczej, że subiektywne.
A ci wyjadacze to ja i paru moich dobrych kolegów.

20.07.2026 20:53
VoidCosmonaut
2.3
1
odpowiedz
VoidCosmonaut
8
Pretorianin

Wokulski A to spoko bo już myślałem, że wy to mityczni i elitarni "prawdziwi gracze".😉

20.07.2026 20:52
VoidCosmonaut
3
odpowiedz
VoidCosmonaut
8
Pretorianin

Dla mnie ta gra jest spalona z dwóch powodów.
1. Tragiczny hitreg gdzie ginie się po schowaniu się za murem sekundę wcześniej. Wygląda na to, że liczy się czy byłeś w celowniku przy oddaniu strzału przez wroga zamiast czas dotarcia pocisku.
2. Brak możliwości wyłączenia cross-play i bycie zmuszonym do grania z aim-assist z konsol, które jest bardzo intensywne przez co baaaardzo często giniesz trafiony w głowę ze 100-150 metrów przez gościa z pistoletem maszynowym gdzie praktycznie każdy pocisk to head-sahot.

Mimo wszystko czasem tę grę odpalam dla pobioegania w chaosie ale bardzo rzadko. Kupiłem grę w preorderze w wersji najwyższej, a mam dopiero rank 99.

20.07.2026 22:29
baltazar1908
4
odpowiedz
baltazar1908
47
Senator

Chyba sciągne z powrotem ze steam i sprawdzę.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl