Komentarze do wiadomości: „Aż mnie zamurowało”. Twórca Diablo 2 uważa, że Blizzard wpadł w pułapkę własnego lore

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
04.03.2026 11:56
rafq4
1
odpowiedz
rafq4
186
Shadow in the darkness

Ja to bym wolał, by zostało utworzone coś na kształt oficjalnego trade-site dla D2. Oczywiście dla gry na BN. Masz tam konto, wystawiasz itemy/runy, jest przycisk powodujący PM w grze dla sprzedającego, jeśli chcesz coś kupić.. podobnie jak w PoE. Bardzo by to ułatwiło trade w grze, zamiast korzystać ze stron trzecich, albo klasycznego stawiania/wyszukiwania postawionych gier w lobby.

04.03.2026 12:17
2
odpowiedz
Radek100382
3
Legionista

Chdozi o to że właściele tych jak d2jsp albo d2trade albo inne zrabiają na tym grubą kasę bo np jedna stronka która forumgold ma 100 forum gold równa 10 dolców prawdziwej kasy.

04.03.2026 18:37
Kwisatz_Haderach
3
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
24
GIT GUD or die trying

Akty nie musza sie rozgrywac chronologicznie.

Nowy akt moze byc retrospekcja, aktem rownoleglym pokazujacym co dzialo sie w innym miejscu Sanktuarium w trakcie fabuly D2LoD. albo moze byc"Aftermatch'em" pokazujacym jak swiat zareagowal na zniszczenie Worldstone (czyli podobnie jak zrobilo PoE z aktami 6-10).

Jak na tworce D2 i podobno genialnego designera, to ten czlowiek ma dosc slaba wyobraznie.
Jak oni dodali lokazje D2 do instniejacego (malutkiego) swiata Diablo 1?
NO JAK on to sobie wyobraza?

kek

Wogole cale to Darkhaven nie ma ani krzty tej iskry, ktora charakteryzowala ich starsze produkcje.
Sorry ale art w tym trailerze nadzoruje glowny artysta Diablo 2? Insert "april fools" meme.

Zawsze mowilem ze jedynym sensownym kolesiem z bylego teamu jest Brevik. Moze tez dlatego go nie ma, bo cos mi sie wydaje ze propozycje dostal, i odrzucil poporstu (ale to moje nie potwierdzone niczym domysly).

post wyedytowany przez Kwisatz_Haderach 2026-03-04 18:44:02
Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl