"Padają też oskarżenia o oszukanie graczy i niejedna osoba deklaruje, że zamierza się ubiegać o zwrot pieniędzy."
No i mam nadzieję, że będzie takich osób sporo. Docisnąć makaroniarzy. Trzeba było nie obiecywać więcej, niż jest się w stanie zrobić. Ciekawe, do czego teraz nada się ten ich Free Roam. O ile też nie wyleci z gry. :D
To co odwala Kunos przy AC Evo to jest od początku kpina i farsa.
Tragiczna "premiera", tragiczny i powolny rozwój a teraz jakaś tragiczna decyzja które jest tak absurdalnie nie zrozumiałe że oh.
W LMU zapowiedzieli tryb kariery, to matoły z Kunos nagle wpadli że o, my usuniemy. JAK? Przecież to tylko próba polepszenia AI i po prostu zrobienie iluś tam wyścigów. Co w tym jest trudnego? Co w tym jest złego? Idioci. To tak jakby usnęli tryb kariery w fifie.
To nie jest decyzja na zasadzie, kurde nie damy rady czegoś zrobić (bo co tu jest do zrobienia do cholery? Zważywszy że oni to USUWAJĄ a nie nie dodają. Zważywszy 2, w 1 i Competizione było), to jest po prostu jakaś idiotyczna decyzja z dupy. Nie lubię jak ktoś (producent) jest po prostu idiotą dla samej zasady bycia idiotą. Idioci rządzą i decydują w ważnych sprawach - nic nowego...
Swoją drogą, kilka motoprzeglądów temu rzucałem temat o jakieś symulacji na pada. Cóż, od tego czasu wyposażyłem się w MOZA R3 plus Playseat Trophy :)))
Baza R3 będzie do zmiany raczej dość szybko, faktycznie 4NM szału nie robią, nawet na początek. Chociaż fakt faktem że kilka lat temu większość sprzętu o normalnej dostępności i tak miała ze 2NM :)
Manipulatory mi póki co nie przeszkadzają chociaż tak, są... no ;) Największy ból mam z kokpitem, bo o ile Trophy jest bardzo fajny tak jest cholernie za drogi. Testowałem opcję Playseat chellenge którego od początku chciałem do tego kupić ale się nie mieszczę, po miesiącu poszukiwań (gdzie kierka sobie lezała) w końcu musiałem coś kupić... a co kupić od ręki którego nie wygląda jak... no polowałem na next level racing victory, w miare normalny kokpit, w dobrej cenie, nie wyglądający jak g, tylko że kontaktując się bezpośrednio z producentem już dwa razy mi obiecywali dostępność, raz na przełomie roku, drugi pod koniec stycznia - dalej ich nie ma.
No ale, liczę że Trophy będzie na lata, zresztą używane trzymają mocno cenę więc :)