Komentarze do wiadomości: Assassin’s Creed: Shadows to dopiero początek. Nowa oferta pracy w Ubisofcie zdradza, w którą stronę skręca seria

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
12.03.2026 09:56
Kwiliniosz
😒
1
odpowiedz
Kwiliniosz
81
Generał
Image

.

post wyedytowany przez Kwiliniosz 2026-03-12 10:01:08
12.03.2026 10:08
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
lis22
96
Generał

Ciekawe, czy nadmiar aktywności w Cromson Desert będzie miał wpływ na przyszłe odsłony AC?
Przy tym co już wiemy o grze, która ukaże się za tydzień to AC Shadows jawi się jako bardzo przyziemny i konserwatywny projekt bo zrezygnowano nawet z elementów Fantasy i mitologii.
Fajnie by było, jakby w przyszłości wykorzystano patent z Resident Evil Requiem w grach w których dostaniemy dwójkę bohaterów, gdyż zmiana postaci w dowolnym momencie jest nudna i burzy narrację.

12.03.2026 10:39
Edziek
2.1
Edziek
12
Pretorianin

lis22 no ja nie ukończyłem nawet Shadows bo nie ma tam ani trochę fantastyki i prawie w ogóle wzmianek o rasie Isu. 
Nie ukrywam że te wątki najbardziej mnie interesują, bo tam jednak nadal odkrywamy jakieś tajemnice tej rasy, a o Kredo Assassynów wiemy już niemal wszystko.

12.03.2026 11:10
2.2
lis22
96
Generał

Edziek Mi się Shadows podoba najbardziej, wiele osób narzekało na Valhalle za wątek Asgardu, który był nudny i nie pasował do głównej fabuły.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl