Komentarze do wiadomości: Assassin’s Creed: Hexe niespodziewanie traci reżysera, który pracował dla Ubisoftu od 25 lat. Jego rolę przejmie twórca Black Flag i Origins

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
25.02.2026 20:25
baltazar1908
1
odpowiedz
baltazar1908
44
Generał

Ubisoft robi wszystko żeby bylo o nim glośno.

25.02.2026 21:12
2
odpowiedz
LokalnyRzezimieszek
14
Generał

Chyba nie był fanem "ciepłych" czarownic, mistycyzmu, nadprzyrodzonych rzeczy, czarów i oklepanej historii zemsty

25.02.2026 21:39
Drzesaru
3
odpowiedz
1 odpowiedź
Drzesaru
81
Konsul

Z jednej strony Far Cry 2 jest dla mnie najgorszą grą w serii, a z drugiej strony Watch Dogs Legion również jest dla mnie najgorszą grą w serii, ale z trzeciej strony szanuje mimo wszystko jego odważne decyzje podjęte w produkcji tych gier.

25.02.2026 21:48
3.1
Po30stce
3
Junior

Drzesaru Far Cry 2 choć nudny jak diabli i powtarzalny to klimat Afryki tak sie wylewał z ekranu jak nigdzie indziej. Od lat marzę o remake lub podobnym klimacie gry. Legion nie grałem, a Chaos theory to juz inna liga i wyższy poziom wtajemniczenia.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl