Remake Black Flag to niepotrzebny, szybki skok na kasę, który ewentualnie coś bardziej zepsuje niż naprawi. A tak poza tym to nic nowego się nie dowiedzieliśmy. Bawi mnie, że gra co ma 12 lat dopiero dostanie update z 60fps kiedy na PC było tak na premierę.
Nowe, nie znałem, to lepsze od zapowiedzi materiału - "Tekst w trakcie rozbudowy"
Kto płakał że remaster Black Flag to ściema wystąp :) To teraz lecimy z trzecim do trzeciego.
Mam nadzieje, że zmienią nazwę na Assassin’s Creed: Rainbow Flag inaczej nie kupuję!
Dobrze że jeszcze go nie zwolnili, remake będzie ale w 2027 roku o tym już też było pisane na ppe.pl
Preorder wlatuje na premierę, będzie ogień.
Sprytne zagranie ze strony Ubi - nazwali Resynced, czyli nie wiadomo czy remaster czy remake. Wiadomo, że jeśli remaster to ble. Może trochę uda im się napompować balonika, przed kolejną porażką. Choć im tego nie życzę, bo seria ac ma jeszcze potencjał na przynajmniej 5-6 zacnych tytułów w nowych krainach/cywilizacjach.
Via Tenor
Współczesnemu Ubisoftowi absolutnie nie można ufać. To cień dawnej firmy, nawet powiem więcej, po tylu wtopach, tylu negatywnych newsach, które mieliśmy na ich temat w ostatnich kilkunastu miesiącach, to jak oni wydadzą zajebistą grę to ja nie wiem, to chyba będzie ''wypadek przy pracy'' xd