Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze Assassin's Creed

Forum Top-listy
Dodaj komentarz
31.08.2026 13:30
1
odpowiedz
Bubbles
4
Legionista

Z dzisiejszej perspektywy jedynka jest meh, ale na moment premiery to była LUX 😉

31.08.2026 13:42
Sepecha
1.1
odpowiedz
Sepecha
4
Centurion

Bubbles Pamiętam jak próbowałem ją odpalić na swoim pierwszym PC i cieszyłem się ze stabilnych 30 klatek podczas ekranów ładowania :< A potem 10-15 klatek podczas gameplay'u :D

31.08.2026 13:59
neXus
2
odpowiedz
1 odpowiedź
neXus
264
Fallen Angel

AC Shadows mimo kontrowersji na samym początku zaliczyłbym też do "LUX". Zamiast jednej postaci, która jest od wszystkiego mamy swego rodzaju specjalizację: asasynkę do działania w półmroku i samuraja do wchodzenia z drzwiami - w zależności jaki styl gry się preferuje - i każda z tych postaci ma zupełnie inne drzewko rozwoju.

31.08.2026 14:10
Sepecha
2.1
odpowiedz
Sepecha
4
Centurion

neXus Wczoraj skończyłem oryginalnego Black Flaga, na razie robię sobie przerwę od asasynów (1 października startuję z moim ukochanym Unity, bo jaka gra bardziej kojarzy się z jesienią ;P), a potem może wreszcie przysiądę do Shadows. Jestem dobrej myśli, bo lubię te wielkie RPG-owe AC, także jak najbardziej jest szansa na kategorię lux.

31.08.2026 14:29
Silas1415
3
odpowiedz
Silas1415
33
Konsul

Bardzo polecam nadrobić trylogię Ezio. Niby dwójce blisko jej do jedynki mechanicznie (chociaż i tu już były dość wygodne zmiany), ale już od Brotherhooda jak da się robić serię zabójstw i czekanie na kontrę odpada, to bliżej jest już takiej trójki czy Black Flaga... no i nadal uważam, że fabularnie te części działały najlepiej.

Forum Forum Top-listy
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl