Za rok tyle co za Netflix za miesiąc. To nadal dobra cena przy tym co cały pakiet Prime oferuje.
Tyle że 70% dostępnych filmów to szajs... Amazona wykupiłem raz, tylko dla tego aby obejrzeć na premierę Serial Fallout... niestety serial okazał się kiepski..
Obawiam się, że to pierwsza z całej serii podwyżek. Za jednym razem nie mogą zrównać się standardem cenowym z konkurencją, bo byłby za duży szok dla użytkowników. Ale jak rozbiją na kilka mniejszych podwyżek rozłożonych w czasie, to przejdzie.
Tyle jeszcze dam, ale jak będzie dalej drożeć to anuluję i tyle.
W dniu 11 grudnia 2026 zmienisz plan na: Roczny 69,00 zł
Także git :)
69 zł za rok to jak na dzisiejsze czasy śmieszna cena i zapewne będą podnosić dalej. Może nie ma tam tyle treści co na innych serwisach, ale raz za czas coś ciekawego można obejrzeć. Do tego darmowa wysyłka bez kwoty minimalnej no i gry.
No dobra, mi dopiero podbiorą 69 w styczniu przyszłego roku. Amazon to obrzydliwe korpo, ale zakupy ma wygodne, oferta z grami tez niezła, z filmami to już dość słabo.
Tutaj to jeszcze tanio, bo za cały rok, ale jak policzyć te wszystkie subskrypcje różnych serwisów, to wyjdzie pół wypłaty. Ja tam nie płacę, bo wszystko jest za darmo w necie, wystarczy wiedzieć gdzie szukać ;)
Czyli realnie jeśli zamawiasz z amazona 5-6 razy (zamiast 3-4 jak do tej pory) rocznie to nadal wychodzisz na zero, a wszystko powyżej to zaoszczędzone pieniążki - dodatkowe serwisy w stylu video/gaming/prime to w sumie extra bonus.