Komentarze do wiadomości: Amazon opóźnia premierę Projekt Hail Mary w streamingu, bo „to film, który trzeba zobaczyć na wielkim ekranie”

Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz
17.04.2026 14:32
Wronski
1
odpowiedz
Wronski
38
Senator

Ludziom to juz sie niezle poprzewracalo w glowe od tego hajsu...

17.04.2026 14:32
TwojaStaraWTeamie
2
odpowiedz
TwojaStaraWTeamie
1
Legionista

Chyba nie zarobił tyle się spodziewali. xD Ale jak coś to mówimy że ten film trzeba obejrzeć na wielkim ekranie xD

17.04.2026 15:07
3
odpowiedz
leon188
33
Chorąży

Ja tan twierdzę, że najlepiej na komórkach się ogląda.

17.04.2026 15:08
4
odpowiedz
2 odpowiedzi
Brain_
17
Legionista

Szkoda że opóźnili bo chciałem sobie zobaczyć niektóre fragmenty, ale nie ma co się dziwić. Ludzie nadal chodzą do kin, a 500 mln przy szacowanym budżecie 200 mln to nie jest jakiś duży zarobek bo jeszcze trzeba doliczyć koszty marketingu, a ten film też pewnie trochę poszło. Natomiast jakoś nie uważam żeby to był film który trzeba zobaczyć na dużym ekrania.

17.04.2026 15:50
pyszniak
4.1
pyszniak
32
Centurion

Brain_ Czyli nie ma jakiś piorunującycyh efektów aby wyadawac kase na kino?

17.04.2026 16:01
4.2
Brain_
17
Legionista

pyszniak Dla samych efektów moim zdaniem nie. Są dwa fragmenty - jedna krótka scena i jedna dłuższa sekwencja - które są ładne wizualnie i wiem że na niektórych robią wrażenie, ale moim zdaniem nie były jakieś wyjątkowe. Natomiast to nie znaczy że nie warto wydać na niego kasy. Film jest dobry, choć moim zdaniem przehajpowany, ale wciąż dobry i ja się na nim dobrze bawiłem. Nie żałuje wydanych pieniędzy bo chciałbym żeby powstawało więcej takich filmów i mogłem zagłosować portfelem, a poza tym oglądanie filmów w kinie ma swój urok. Ale zupełnie nie rozumiem osób które specjalnie jeżdżą do IMAX żeby zobaczyć tam ten film.

17.04.2026 15:49
pyszniak
5
odpowiedz
pyszniak
32
Centurion

Oceny i recki na FW zachęcają. 
Naprawdę warto na to do kina iść?

Forum Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl