Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Resonance: A Plague Tale LegacyWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Alien: Isolation 2 może przyprawić o zawał serca. Twórczyni ma prostą radę dla wszystkich, którzy zbyt się boją

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
01.09.2026 11:15
guitarzero
1
odpowiedz
guitarzero
33
Konsul
01.09.2026 11:24
2
odpowiedz
Dyro
0
Legionista

"Sopikova uważa, że wiele osób nie zdaje sobie sprawy jak ogromny wpływ na odbiór poszczególnych scen ma muzyka"
Jak ktoś się boi horrorów, to wystarczy każdy jeden wyciszyć i każdy jeden traci całkowicie klimat i robi się śmieszny.
Ameryki nie odkryto. 🤷

01.09.2026 11:25
3
odpowiedz
BiałyDzik
42
Centurion

W sumie rozumiem klimat, ale nie rozumiem strachu. Jakoś fakt że tytułowy obcy to po prostu kosmiczne zwierzę odziera mi zabawę ze strachu.

01.09.2026 11:26
Felipe
😱
4
odpowiedz
Felipe
29
Messiah

Najbardziej straszny w AI1 nie jest sam obcy, ale to że może w każdej chwili nagle przyjść i zacząć przez kilka minut krążyć wokół ciebie mimo, że dopiero co było spokojnie. I potem to chowanie się i unikanie go.

01.09.2026 11:27
5
odpowiedz
BiałyDzik
42
Centurion

Jordan Peele który po latach tworzenia komedii przerzucił się na horrory powiedział w wywiadzie że te 2 gatunki dzieli jedynie muzyka :D w sumie coś w tym jest.

01.09.2026 11:28
Ku'gath
6
odpowiedz
1 odpowiedź
Ku'gath
139
Ojciec Zarazy

Jak ktoś skończył RE Requim to go już nic nie zaskoczy. W nowym RE każda misja to ucieczka i chowanie się przed wrogami. Myślałem, że psychicznie już nie dotrwam do końca.

01.09.2026 11:32
Sepecha
6.1
odpowiedz
Sepecha
4
Centurion

Ku'gath Skutecznie odpycha mnie od tej gry sekwencja z pająkiem. Widziałem fragmenty, scena jak to bydlę przeciska się przez korytarz jest czystą esencją najgorszych lęków każdego arachnofoba

01.09.2026 11:39
7
odpowiedz
Zdyszany Mleczarz
35
Chorąży

I co to da jak muza nie gra, słyszysz tylko kroki, oddech bohaterki i nagle sku*wiel wyskoczy ze wściekłym rykiem mordy to tak samo ktoś bardziej wrażliwy nasra w fotel.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl