Już okolice 4 euro xd, ja pamiętam jak im akcje spadły do 11 i było larum że zdechli.
I pomyślcie, że wystarczyło w 2018 roku zainwestować 1000 euro w Ubisoft, mielibyście 40 euro.
Nie, nie 40 euro zysku, wasze 1000 euro zmieniłoby się w 40.
Urwa nać, dajcie zagrać w Valhallę, zanim całkowicie zgasicie światło. Odyssey zmordował mnie niemiłosiernie, Vahalla poszła na dalszy plan (daaaaaalszy), ale dwie stówki zmieniły właściciela. Moja biedna cyfrowa kolekcja, ja dyndolę...
wygenerowane przez AI elementy będą widoczne dla graczy podczas rozgrywki.
Jak to już widać. W takim Shadows dialogi pisało chyba AI. To samo ze zlepekiem niegrających ze sobą pomysłów i mechanik.
Firma chwali się również, że zamierza przeobrazić Far Cry, Rainbow Six oraz Assassin’s Creed w „coroczne miliardowe marki”. Nie uściślono co to dokładnie oznacza
Pewnie chodzi o miliardowe straty, bo jak widać Ubikacja nigdy się nie nauczy. Pora spuścić wodę i zamknąć ten chlew. Po akcjach z zeszłego roku myślałem, że Ubikacja jest tak głupia na jaką wygląda. Teraz wiem, żę się pomyliłem. Jest nawet głupsza.
Via Tenor
Jak się to czyta to ja odnoszę wrażenie, że w UBI, AI już zarządza to całą firmą. Od lat dostają po tyłku za miałką zawartość swoich gier, taśmociąg, kopiuj wklej itd., a ich remedium na poprawę to... więcej miałkiej, taśmowej treści (gry usługi), no ale stworzonej przez AI czyli narzędzie, które mówiąc delikatnie nie ma dobrej prasy...