Komentarze do wiadomości: 8. gra za darmo na Święta 2025 w Epic Games Store

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
24.12.2025 17:18
Krypta76
1
odpowiedz
Krypta76
62
Generał

Było i kiedyś kupiłem na steam za 9zł key na kinguin

24.12.2025 19:03
Marky
2
odpowiedz
Marky
30
Generał

Trochę zawiedli. Do tej pory dziś i jutro, czasem też pojutrze były najmocniejsze tytuły rozdawnictwa + jeszcze na koniec 31 grudnia.
A tym razem dali mocny tytuł, ale taki co już był w sierpniu zeszłego roku i to nie z Amazona, a od nich.

24.12.2025 19:17
3
4
odpowiedz
krzysztof2822
1
Junior

Super...ale ta gra była już rozdawana w zeszłym roku bodajże na święta jak się nie mylę....słaby pijar ze strony epica...

24.12.2025 20:54
cenzura
4
2
odpowiedz
cenzura
57
Pretorianin

Ale to już było...

24.12.2025 23:57
LukaszKukaszTm
5
odpowiedz
LukaszKukaszTm
31
Pretorianin

Było.Mogli wersje Deluxe dać.Mam to już

25.12.2025 00:10
RoyPremium
6
1
odpowiedz
2 odpowiedzi
RoyPremium
27
Konsul

Czy oni chcą mnie obrazić? To było i nawet jest to jedna z nielicznych darmówek, jakie ograłem. W pierwszych dniach bym jeszcze to zaakceptował, no ale na wigilię? Kiedy największe bangery powinny lecieć to oni takie powtórki dają? By faktycznie remake Dead Space'a lub oryginalną trylogię dali, to by może jeszcze mieli szansę coś znaczyć w moich oczach.

25.12.2025 11:46
😂
6.1
3
ksywka90
1
Centurion

Dają grę za darmo, a jakiś random roypremium czuje się tym obrażony. Beka z ciebie.

25.12.2025 14:28
RoyPremium
6.2
RoyPremium
27
Konsul

widzisz, ty nie rozumiesz, co to jest jak ci Epic w twarz pluje. Bo mogą mi kraj obrażać, mogą psa, rodzinę i matkę bluzgać, to można znieść. Ale gdy epic na święta tak się zachowuje? To już się zaczynasz zastanawiać, co jest nie tak z tym światem? Gdzie jest ta resztka poszanowania dla tej ostatniej tradycji? Gdzie jest odrobina przyzwoitości? Karp to chuj, komu on potrzebny? Ale dobra giera za darmo od Epica na święta? Jak tego nie ma, to co nam pozostaje? Może jeszcze solnik nam zabiorą?

25.12.2025 10:36
7
1
odpowiedz
lucek993online
23
Chorąży

Przecież Wy jesteście już zdrowo popaprani. Gra była rozdawana rok temu, to teraz już nie może być ponownie. Bo każdy to taki nolife i łowca promocji jak Wy i wszyscy na świecie już na bank ją mają w bibliotece. I jeszcze śmieli nie dać jej za darmo w wersji Deluxe. Normalnie plucie graczom w twarz. Za dużo macie w dupach już chłopcy. Godziny Waszych komentarzy też wiele mówią..........................................................................................

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl