Komentarze do wiadomości: 4,1 mln wyświetleń to za mało, by prześcignąć 1. sezon. Hit fantasy Netflixa ze spadkiem oglądalności

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
21.05.2026 17:25
1
odpowiedz
Canniball
1
Junior

Bo niestety poza imionami postaci i może częściowo strojem historia w tym czymś ma niewiele wspólnego z DMC

21.05.2026 20:10
1.1
odpowiedz
kubas9732170346
4
Legionista

Canniball no i co z tego fani gier za bardzo skupiają sie na tym że to nie ta sama historia a alternatywna co było mówione

21.05.2026 20:17
Gimemoa
2
odpowiedz
Gimemoa
19
Pretorianin

Bardzo dobry sezon, mam wrażenie że autor chciał poprawić to za co narzekano w pierwszym. Kapitalnie zrealizowane walki, świetna muzyka, bardzo dobrze i ciekawie zarysowano zarówno obu braci, Lady i postacie poboczne. Ogólnie bardzo wysoko oceniam tę adaptację serii DMC.

22.05.2026 00:58
3
odpowiedz
1 odpowiedź
Akcelka
8
Legionista

Powiem tak uwielbiam gry z serii dmc jak i również ogólnie anime, ale kij w dupsko upośledzonym obrońcom sezonu pierwszego (zapewne ci z pokolenia AI) w s1 jedyne co było dobre to jedynie postać królika była bardzo dobrze napisana. Co do sezonu drugiego może i bym miała się do czego przyczepić, ale w porównaniu do sezonu1 ten wyszedł bardzo dobrze wchodził pięknie tylko ten romans z lady zbedny...

27.05.2026 12:07
3.1
odpowiedz
kubas9732170346
4
Legionista

Akcelka jestem fanem gier starego anime też wgl całego uniwersum ale jakoś mocno ten romans mi nie przeszkadza a nawet byłem zaskoczony i ucieszony chodź troche to zraszowali, bo z kim by Dante miałbyć? takie smaczki są potrzebne a nie że Dante przez 40 lat z nikim nic a nic xD

22.05.2026 08:25
4
1
odpowiedz
dawidg
15
Legionista

Nie przepadam za anime, ale to DmC dobrze udźwiękowione PL weszło całymi sezonami, że aż miło. Myślę, że sukces tkwi gdzieś w idealnym bilansie między humorem/akcją/powagą i fajnymi mindtwistami, bo postacie główne dobrze napisane mają swój charakter i głębię i fabuła to wykorzystuje. Nie chciałbym oglądać fabuły gry 1:1. Nie mogę się doczekać dalszych losów Dante jeśli zdecydują się pociągnąć dalej, bo fabuła taka na pół domknięta po 2 sezonie.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl