Jak pięknie! Czekałem na te wiadomość od kiedy ogłosił, że to zrobi <3
Przepiękna gra. Jeden z moich pierwszych oryginałów. Będzie trzeba wrócić po latach. Na szczęście pamięć już nie ta, więc człowiek ogra jak coś nowego ;)
Współpracują one z wersjami gry dostępnymi obecnie na Steamie i w serwisie GOG.com
I to się chwali, nic więcej nie trzeba.
Przeszedłem ją ze 3 razy- jeszcze w wersji na kilku CD. Dzięki temu, że gra losuje, kto w danej rozgrywce jest androidem, a kto człowiekiem. Jak wyjdzie tłumaczenie do remastera, to chyba kupię i przejdę 4 raz, tym razem po polsku (być może coś mi umknęło w wersji angielskiej).
Coś tam kiedyś próbowałem pacholęciem będąc (w wydaniu oryginalnym dostępnym legalnie na kilku płytach CD), ale znikoma znajomość języka angielskiego nie ułatwiała sprawy. Podobnie jak i brak napisów. Obiecałem sobie że jak tylko Rysław udostępni tę lokalizację to kupię na GOG'u. Ale chyba poczekam na wydanie 1.0
Hail Rysław! ;)
(...) jednak odświeżona wersja (jedyna sprzedawana obecnie w dystrybucji cyfrowej)
Bzdury szerzyć to wstyd trochę Panie Werner. Wersja klasyczna jest przecież na GOG. Remaster to podobno straszny paździerz.