Życzę powodzenia, ale patrząc na jego ostatni tytuł to nie wróżę niczego dobrego.
https://store.steampowered.com/app/2904920/Kingdom_Of_Peace
Czyli chce zrobić w pojedynkę Kingdom Coma? Nie da się. Ale czego nauczy się po drodze, to jego.
czyli tworzy kolejny ulep z assetów. Do zbierania doświadczenia super sprawa, ale żeby od razu to publikować jako gra?
Po za tym całe to bogactwo wersji językowych podobnie jak soundtrack zostanie wygenerowane w AI. Tak jak w poprzednim projekcie tej osoby.
Sam? Bez doświadczenia? To może co najwyżej poskładać coś z gotowych assetów, co zresztą jak donosi kolega
Żeby to jakoś wyglądało to musiałby tak przynajmniej 10 kolegów ogarnąć, którzy coś potrafią w grafikę i programowanie, to może by coś udało im się w kilka lat sklecić.
Nie ma co dzieciaka cisnąć. Nic wielkiego to nie będzie, ale też po taniości swoją poprzednią gierkę puścił, no to niech sobie próbuje.
P.S. Obejrzałem zwiastun... no bez jaj... Jak ja chciałem by dodać do bazy Connection: The Nightmare Within, to zbyt amatorska była gra niby, a teraz coś takiego dajecie...