Komentarze do wiadomości: 16-latek z Polski tworzy realistyczne, średniowieczne RPG z otwartym światem, które ukaże Mazowsze przed bitwą pod Grunwaldem

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
02.11.2025 12:55
GIANT.ix
1
odpowiedz
GIANT.ix
33
Centurion

Życzę powodzenia, ale patrząc na jego ostatni tytuł to nie wróżę niczego dobrego.

https://store.steampowered.com/app/2904920/Kingdom_Of_Peace

02.11.2025 14:51
Notanac
2
1
odpowiedz
Notanac
4
Chorąży

Czyli chce zrobić w pojedynkę Kingdom Coma? Nie da się. Ale czego nauczy się po drodze, to jego.

02.11.2025 21:12
3
2
odpowiedz
Kadrion
44
Pretorianin

czyli tworzy kolejny ulep z assetów. Do zbierania doświadczenia super sprawa, ale żeby od razu to publikować jako gra?

Po za tym całe to bogactwo wersji językowych podobnie jak soundtrack zostanie wygenerowane w AI. Tak jak w poprzednim projekcie tej osoby.

02.11.2025 21:59
Marky
4
odpowiedz
Marky
28
Konsul

Sam? Bez doświadczenia? To może co najwyżej poskładać coś z gotowych assetów, co zresztą jak donosi kolega GIANT.ix już widzę zrobił.

Żeby to jakoś wyglądało to musiałby tak przynajmniej 10 kolegów ogarnąć, którzy coś potrafią w grafikę i programowanie, to może by coś udało im się w kilka lat sklecić.

03.11.2025 00:39
RoyPremium
5
odpowiedz
RoyPremium
25
Konsul

Nie ma co dzieciaka cisnąć. Nic wielkiego to nie będzie, ale też po taniości swoją poprzednią gierkę puścił, no to niech sobie próbuje.

P.S. Obejrzałem zwiastun... no bez jaj... Jak ja chciałem by dodać do bazy Connection: The Nightmare Within, to zbyt amatorska była gra niby, a teraz coś takiego dajecie...

post wyedytowany przez RoyPremium 2025-11-03 00:44:43
Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl