Płacz, bo nie dali za darmo Expedition 33, Kingdom Come: Deliverance II i Hollow Knight Silksong za 3, 2, 1...
Zły Epiczek! bardzo, bardzo zły!!!
Oho, zaraz się zacznie...
Zastanawia mnie jedno: w co grają ludzie, którzy narzekają na jakość gier rozdawanych przez Epic? Jeśli darmówki są tak odpychające, to skąd mają CoDy, Clair Obscur, GTA, RDR i inne droższe tytuły?
Wspaniałe to było rozdawnictwo, fajnie było ponarzekać. Do zobaczenia za rok
spoiler start
epiczek to gówno hehe
spoiler stop

martwa gra multiplayer i srednio oceniana 7 letnia strategia do której bez dodatków nie podchodź (8 DLC NA STEAMIE!). Brawo epiczek, to chyba ostatni gwóźdź do trumny dla tej pseudo platformy. I tak jak nigdy tych rozdawnictw nie hejtowałem, bo trafiały się spoko gry to w tym roku dobre gry to były powtórki, jedynie harry potter jest dobry, ale latal na takich przcenach że większość go już ograła. Z czym do ludzi panie sweeney (specjalnie z małej) ? To jest kompletna porażka, ja panu podziękuje...
Ojoj, ależ z ciebie buntownik. Epic się nie podniesie po twoim odejściu.
Szczytem niedojrzałości jest usuwanie konta, bo nie dostało się tego, czego się oczekiwało. Wiem, wcześniej rozdawali lepsze gry, ale nie oznacza, że co roku ich poziom będzie ten sam.
Pokaż powiadomienie, gdy twoje konto zostanie już usunięte.
Rozumiem, że gdyby nic nie rozdawali to byś nawet nie pomyślał o usunięciu konta?
Że też ten Epic miał czelność cokolwiek rozdawać za darmo... ;)
Za dużo chyba w tyłku masz,kup sobie za pieniądze gry a Epic nie będzie płakał za błaznem który liczy chyba tylko na darmówki i to tylko z wyższej półki.
GWOŻDZIA do trumny sobie poszukaj jak o tym mówisz.
Jest mi tak po ludzku smutno. Siedzę i patrzę w lustro, myśląc co się stało z tym światem? Jak można tak nie mieć przyzwoitości? To całe rozdawnictwo można było zakończyć po Hogwart's Legacy.
Ja tam wszystko przypisałem oprócz 3 gier które już miałem w EPICU gdzie 1 gra była dawana w AmazonPrime +2 gry już były dawane za FREE na Epicu.
Z tych gier ogram spokojnie min: Hogwart Legacy, Blood West,Paradise Killer, Bloodstained,Vievwinder oraz wszystkie 4 części Trine.
A za tydzień 1 powtórka w 2026r. w postaci BLOONS TD 6, gra była dawana 3 lata temu na początku świątecznego rozdawnictwa 2022r.
Zero zaskoczenie. To było łatwe do przewidzenia. XD
Przecież nie dają Red Dead Redemption 2 od tak po prostu, bo to "najnowszy" produkt Rockstar i zarazem najdroższy. GTA VI jako najnowszy produkt jeszcze nie wyszedł, więc Rockstar nie mają powodu do dawanie "świeżutkie" tytułów za darmo, gdyż mogą na tym jeszcze zarobić. GTA V dali za darmo, bo wyszedł na PS3 dawno temu i to w roku 2013, a RDR2 już wyszedł, więc to nie samo. Czego możecie się spodziewać po tym? Nie warto wierzyć w plotki i wszelkie "przecieki".
Za to Total War: Three Kingdoms to świetny tytuł dla miłośników strategii. Zdecydowanie to polecam. Wildgate nie znam, więc nie wypowiem się. Bardzo dziękuję Epic Games za wspaniałe gry AAA i indyki. To zawsze coś.
P.S. Ja mam Red Dead Redemption 2 na PC i to zakupiony bardzo dawno temu, więc nie mam powodu do narzekań, ani płaczu. Total War też już kupiłem dawno temu i to razem z Warhammer. Uprzedzę to na wszelki wypadek.