Płacz, bo nie dali za darmo Expedition 33, Kingdom Come: Deliverance II i Hollow Knight Silksong za 3, 2, 1...
Zły Epiczek! bardzo, bardzo zły!!!
To co? Widzimy sie za rok na tym samym, czyli rozdawnictwie syfów i powtórek z ewentualnie jednym dobrym tytulem, na ktory pojdzie caly budzet.
Płacz, bo nie dali za darmo Expedition 33, Kingdom Come: Deliverance II i Hollow Knight Silksong za 3, 2, 1...
Zły Epiczek! bardzo, bardzo zły!!!
Oho, zaraz się zacznie...
Zastanawia mnie jedno: w co grają ludzie, którzy narzekają na jakość gier rozdawanych przez Epic? Jeśli darmówki są tak odpychające, to skąd mają CoDy, Clair Obscur, GTA, RDR i inne droższe tytuły?
Wspaniałe to było rozdawnictwo, fajnie było ponarzekać. Do zobaczenia za rok
spoiler start
epiczek to gówno hehe
spoiler stop

martwa gra multiplayer i srednio oceniana 7 letnia strategia do której bez dodatków nie podchodź (8 DLC NA STEAMIE!). Brawo epiczek, to chyba ostatni gwóźdź do trumny dla tej pseudo platformy. I tak jak nigdy tych rozdawnictw nie hejtowałem, bo trafiały się spoko gry to w tym roku dobre gry to były powtórki, jedynie harry potter jest dobry, ale latal na takich przcenach że większość go już ograła. Z czym do ludzi panie sweeney (specjalnie z małej) ? To jest kompletna porażka, ja panu podziękuje...
Ojoj, ależ z ciebie buntownik. Epic się nie podniesie po twoim odejściu.
Szczytem niedojrzałości jest usuwanie konta, bo nie dostało się tego, czego się oczekiwało. Wiem, wcześniej rozdawali lepsze gry, ale nie oznacza, że co roku ich poziom będzie ten sam.
Pokaż powiadomienie, gdy twoje konto zostanie już usunięte.
Rozumiem, że gdyby nic nie rozdawali to byś nawet nie pomyślał o usunięciu konta?
Że też ten Epic miał czelność cokolwiek rozdawać za darmo... ;)
Za dużo chyba w tyłku masz,kup sobie za pieniądze gry a Epic nie będzie płakał za błaznem który liczy chyba tylko na darmówki i to tylko z wyższej półki.
GWOŻDZIA do trumny sobie poszukaj jak o tym mówisz.
HAHAHA oczywiscie Polacki mental sie musi odpalic: "Dajo za darmo i jeszcze narzekasz?! Jak smiesz okrutniku!", bo wiadomo, jak dają za darmo, to trzeba tylko dziękować i całować po stópkach XDDDDD. Z wiochy jako narod wyjedziemy, ale wiocha z co po niektorych to juz nigdy.
Nie musisz zadowalac się i dziękować za tytuł, który jest za darmo, nawet jeśli cię nie interesuje. Jeśli mnie nie interesuje to po prostu olewam temat i szukam do zakupu interesujący mnie tytuł.
Poza tym, jak można oczekiwać darmowej gry na współczesny sprzęt za kilka tysięcy, a nie mieć 50-150zł na grę, aby samemu ją kupić? XD
srednio oceniana 7 letnia strategia do której bez dodatków nie podchodź (8 DLC NA STEAMIE!)
Polegaj na steamowych reviews i ominie cie jeden z NAJepszych Total Warow ostatnich lat. A niskie oceny sa TYLKO I WYLACZNIE ze wzgledu na to, ze CA stwierdzilo, ze wiecej DLC juz nie wyda i konczy support gry - chinczyki sie obrazily i zrobily review bomb.
O czym oczywiscie nie dowiesz sie ze swoich ukochanych steam reviews.
Tak wiec - swietna, 7 letnia strategia, w ktora smialo mozna grac bez dodatkow a jednya jej wada jest brak WIEKSZEJ ILOSCI dodatkow. Fyp.
Jest mi tak po ludzku smutno. Siedzę i patrzę w lustro, myśląc co się stało z tym światem? Jak można tak nie mieć przyzwoitości? To całe rozdawnictwo można było zakończyć po Hogwart's Legacy.
Ja tam wszystko przypisałem oprócz 3 gier które już miałem w EPICU gdzie 1 gra była dawana w AmazonPrime +2 gry już były dawane za FREE na Epicu.
Z tych gier ogram spokojnie min: Hogwart Legacy, Blood West,Paradise Killer, Bloodstained,Vievwinder oraz wszystkie 4 części Trine.
A za tydzień 1 powtórka w 2026r. w postaci BLOONS TD 6, gra była dawana 3 lata temu na początku świątecznego rozdawnictwa 2022r.
Zero zaskoczenie. To było łatwe do przewidzenia. XD
Przecież nie dają Red Dead Redemption 2 od tak po prostu, bo to "najnowszy" produkt Rockstar i zarazem najdroższy. GTA VI jako najnowszy produkt jeszcze nie wyszedł, więc Rockstar nie mają powodu do dawanie "świeżutkie" tytułów za darmo, gdyż mogą na tym jeszcze zarobić. GTA V dali za darmo, bo wyszedł na PS3 dawno temu i to w roku 2013, a RDR2 już wyszedł, więc to nie samo. Czego możecie się spodziewać po tym? Nie warto wierzyć w plotki i wszelkie "przecieki".
Za to Total War: Three Kingdoms to świetny tytuł dla miłośników strategii. Zdecydowanie to polecam. Wildgate nie znam, więc nie wypowiem się. Bardzo dziękuję Epic Games za wspaniałe gry AAA i indyki. To zawsze coś.
P.S. Ja mam Red Dead Redemption 2 na PC i to zakupiony bardzo dawno temu, więc nie mam powodu do narzekań, ani płaczu. Total War też już kupiłem dawno temu i to razem z Warhammer. Uprzedzę to na wszelki wypadek.
Three Kingdoms to jeden z najprzyjemniejszych Total Warów. Przy okazji jest to chyba najbardziej kompletna część pod kątem zawartości i był to jeden z powódów dlaczego DLC się nie przyjmowało. Wildgate to ponoć ukryta perełka więc jak wróci do niej życie to tylko na plus.
To co? Widzimy sie za rok na tym samym, czyli rozdawnictwie syfów i powtórek z ewentualnie jednym dobrym tytulem, na ktory pojdzie caly budzet.
Total War Three Kingdoms to naprawde dobra gra. Zwlaszcza, ze setting dla nas europejczykow jest bardzo ciekawy bo egzotyczne Chiny. Dla mnie byl na tyle, ze ogladalem materialy na yt i czytalem wikipedie.
wtf? gra ma właśnie dla nas ciężki próg wejścia. Kompletnie niezrozumiałe nazw prowincji, nazwy bohaterów i kto komu oraz gdzie wypowiada wojnę. Dwa razy podchodziłem i dwa razy dostałem z buta w ryja.
No widzisz mnie zmotywowalo, aby sie dowiedziec co to za frakcje, prowincje etc etc . Domyslam sie, ze dla chinczykow grajac w strategie tez czasami jest to przytlaczajace.
gra ma właśnie dla nas ciężki próg wejścia. Kompletnie niezrozumiałe nazw prowincji
Taaaa i jednoczesnie Warhammer 3 jest dobry bo nazwy prowincji w stylu "wybrzeze czaszek" "kregoslup smoczego ogra" czy "pustynia xianwei" doskonale ci mowia o tym gdzie dana prowincja jest, co sie w niej znajduje itd itp. Mapy swiata oczywiscie w 3K nie ma (jest) i skrotow "zoom to province" tez nie ma (sa). Srsly, jak juz szukasz problemow to nazewnictwo jest OSTATNIM jaki moze sprawiac klopoty. A jesli jzu ci sprawia to wez wikipedie jak napisal maciell i sie doedukuj.
Lepszy byłby TW Warhammer 3 i tak na DLC zarabiają, a W1 i W2 były już rozdawane. Znacznie lepszy prezent.
Ale po co ci niegrywalna gra ze skopanym AI ? Przeciez jeszcze niedawno narzekales, ze TW:WH3 jest do niczego. Wiec chyba lepiej wziac 3K, ktory jest w swietnej formie.
Czy po prostu jest to kolejny kij-w-dupie post rumcykcyka, bo bez stekania nie jestes w stanie nic o grach napisac?
Dla mnie większość tych gier to śmieci. Ale z drugiej strony dają za darmo więc nie ma co narzekać. Z całego rozdawnictwa przypisałem 3 tytuły, wystarczy.
Fajną ściemę wali Epic z ceną Total War: Three Kingdoms, według nich przed rozdawnictwem gra kosztowała 200zł.
Nie pierwsze raz takie coś robią...
Liczyłem na większe hity, które dodam do kolekcji a potem i tak nie zagram xD do zobaczenia na następnym rozdawnictwie
no coz, z całego tego światecznego rozdawnictwa pobrałem dodalem do biblioteki sobie tylko Hogwart i The Callisto Protocol.. blood west przegapilem ale mam na gogu wiec nic sie nie stalo.
wiec bez szału jak dla mnie
Three Kingdoms jest nawet niezłe, jak ktoś nie miał a lubi TW i zastanawiał się czy kupić teraz może sprawdzić za darmo i ewentualnie pomyśleć nad dodatkami jeśli mu się sama gra spodoba.