Ciekawych ludzi sobie wyhodował Epiczek... Te wszystkie rozdawnictwa, promocje, cashbacki itd. przecież to miało ludzi przekonać do sklepu i do robienia zakupów tam. A jaki jest efekt? 50%? (jak nie więcej) ludzi czeka ciągle na darmowe gry, a do tego narzekają jak dadzą coś słabego (ZA DARMO) i oczekują w sumie nie wiadomo czego :D
Może jeszcze co wyprzedaż niech każdemu rzucą 100$ do portfela żeby sobie zakupy zrobili? Ogarnijcie się ludzie...
Ooooooo może może.....albo nie było było było
Było
Ostatnia nadzieja jutro
Oby Epickie serwery zapłoneły a gry były warte przypisania do konta
To mnie Epic zaskoczył na koniec. Spodziewałem się jakiegoś mocnego tytułu... a nie dali nic konkretnego przez całą akcję. Słabiutko w tym roku, słabiutko...
Poczekaj.
Jeszcze jutro świąteczne rozdawnictwo
Dwie gry
I oby serwery epickie jutro zapłoneły
A gry były warte przypisania do konta
jak ktoś zbiera składniki na stłuszczenie alkoholowe wątroby to zapłonie. ja od 3 lat zero. Dopiero odżyłem i mniej wkurwiony chodzę. bardziej do życia.
Już było. Poza tym w tym roku nic ciekawego nie dali. Hogwart's Legacy kto chciał to ograł już dawno. Bieda z nędzą ogólnie.
To sobie kup coś co ci będzie pasowało za swoje własne pieniądze, jak nic nie pasuje gdy jest coś dawane za 0zł
A ja to szczerze rozumiem. Już to pisałem w innym komentarzu, ale zakładam, że większość ludzi to ocenia te darmowe indyki nawet po samych screenach (bo to często widać w samej treści, jak ktoś narzeka tylko na stylistyke czy budżetowość), a kurcze, no nie wiem, może nie świadczy to z góry o jakości? A nawet jeśli już jesteśmy tak zdegustowani tym epiciem, to nie lepiej dać sobie siana i tyle? Bo to narzekanie pod każdym postem, spamowanie wręcz (bo chociaż wypominane jest to marcinzowi, to niektórzy pod dosłownie każdym musieli ponarzekać). No tu naprawdę nie trzeba być jakkolwiek fanem epika : / mi to bardziej szkoda, że niektóre z tych gierek to uważam za dobre, a i tak automatycznie będą mieszane z błotem, głównie przez to, że nie są AAA.
żałośni bo co, bo nie dajemy sobie wciskąc gówno gier od korpo? Czeka się na to rozdawnictwo cały rok, epic ma mnóstwo reklamy i szumu w mediach, a jak dochodzi co do czego to plują nam prosto w morde. Trzeba krytykować, trzeba protestować to może się za rok poprawią, a jak nie to trzeba jeszcze mocniej krytykować i ich rozsmarowywać, niech to będzie antyreklama epiczka i ich gówno serwisu. Zarabiają milairdy na fortnajcie a nawet ochłapów ze stołu niech chcą nam rzucić. Ta zniewaga krwi wymaga!
bo nie dajemy sobie wciskąc gówno gier od korpo?
oj ales ty biedny, ucisniony
Czeka się na to rozdawnictwo cały rok
to nie czekaj, tylko zarob i kup
a jak dochodzi co do czego to plują nam prosto w morde
oj ales ty biedny, ucisniony
Trzeba krytykować, trzeba protestować to może się za rok poprawią
oczywiscie, za rok na swieta gta 6 wleci
a jak nie to trzeba jeszcze mocniej krytykować i ich rozsmarowywać, niech to będzie antyreklama epiczka i ich gówno serwisu
epic: womp womp
Zarabiają milairdy na fortnajcie a nawet ochłapów ze stołu niech chcą nam rzucić.
ty pies jestes zeby ochlapy ze stolu lapac?
hopkins skąd w ogóle takie porównanie? Tak łatwo przychodzi ci nazywanie innych ludzi złodziejami? W tym przypadku to Epic jest złodziejem, bo ukradl nam coroczne wyczekiwanie i cieszenie się rozdanymi grami. Jak ich nie stać na dawanie dobrych gier to mogliby całkowicie zrezygnować z tej tradycji albo dać tylko jedną. Ale wtedy to by ludzie przestali gadać i czekać, więc ciągną tego trupa żeby uprawiać tani marketing, typowe krótkowzroczne działanie korpo. Nienawiść tyko rośnie do epiczka, przestają być kojarzeni z UE5, fortnajtem, czy sklepem z grami a zaczynają z zawodem, rozgoryczeniem i rozczarowaniem.
epiczka i ich gówno serwisu
Gówno serwis bo nie daje za darmo dużych gier AAA?
Epic nic Ci nie ukradł. Tak samo jak chytra baba z Radomia się zachowujesz, więc porównanie jak najbardziej na miejscu.
nie hopkins porównanie zupełnie nie na miejscu, jak już chcesz żeby to miało sens to tak jakby epic co roku miał nieograniczone zapasy i rozdawał każdemu zgrzewke trzech cytryn, a od pewnego roku zmienił to na butelkę wody Saguaro i w dodatku przeterminowaną. Ja nie chce żeby reklamowali się w moim miescie tanim kosztem rozdając odpady i szkodząc ludziom, niech sobie wymyślą inne formy marketingu.
Ciekawych ludzi sobie wyhodował Epiczek... Te wszystkie rozdawnictwa, promocje, cashbacki itd. przecież to miało ludzi przekonać do sklepu i do robienia zakupów tam. A jaki jest efekt? 50%? (jak nie więcej) ludzi czeka ciągle na darmowe gry, a do tego narzekają jak dadzą coś słabego (ZA DARMO) i oczekują w sumie nie wiadomo czego :D
Może jeszcze co wyprzedaż niech każdemu rzucą 100$ do portfela żeby sobie zakupy zrobili? Ogarnijcie się ludzie...
Niektórzy zawsze bedą narzekać na wszystko i się nie ogarną i ich się nie zadowoli nawet gdyby ktoś im rzucił albo dał kasę.
W życiu też niektórzy się trafią co potrafią na wszystko być negatywnie nastawiony i bedą narzekać na wszystko co ich otacza itp.w życiu,
Ja zawsze śmiałem się, że jestem najgorszym rodzajem epicowego klienta, bo nie dość, że darmówki odbieram i nic u nich nie kupuję, to jeszcze od czasu do czasu je ogrywam, czyli obciążam im serwery, pobierając te gry. Ale to jest kategoria całkowicie nowego poziomu pasożytów. "Dejcie, bo mie sie nalaży! I mają być same hiciory AAA++, nie jakieśochłapy! Nie plujta nam w twarz śmieciem!"
Naprawdę rozumiem, że nie każdemu każda gra [podpasuje. Sam, jako zatwardziały growy singiel nie mam żadnego zastosowania dla takiego Chivalry, ale to po prostu nie odbieram. Nie wyobrażam sobie pędzić z ryjem i pretensjami do Epica, że nie dali takiej gry, jaką bym chciał. Epic naprawdę sobie strzelił w stopę, zamiast klientów, wychowując sobie bandę rozwrzeszczanych, rozpieszczonych bachorów.
Cebulactwo odezwało się w komentarzach xD Dali za darmo, i cebulaki zadowolone, co z tego że większość gier to jakieś śmieciowe gierki, ludzie są zadowoleni bo dają za darmo xD
To rozdawnictwo to śmiech na sali i tyle
Cebulaki myślały że dostaną assassin''s creed shadows czy Star Wars Outlaws no ale cuż
ale fajne gry dają. będę sobie grał. szkoda że nie ma symulatora kromki chleba. troche szkoda ze za darmo dają bo chcialem wesprzec twórców za ich ciezką prace.
No to zawiedli. Zawsze był mocniejszy tytuł w sylwestra i w sumie jest, tylko że... to powtórka, bo mam już go w bibliotece. Było rozdawane 30 maja - 6 czerwca 2024.
Ale dziś 2 gry, a nie tradycyjnie jedna, więc też coś może wpaść, szczególnie że w zeszłym roku 1 stycznia wjechało Kingdom Come, więc niewykluczone że ten mocny tytuł będzie dziś.
Ludzie, Epic nic wam nie jest winien. Nie podpisywał z wami żadnej umowy, że będzie wam za darmo dostarczać jakiekolwiek gry, o samych największych hiciorach nawet nie wspominając. Ogarnijcie się!
Nie chcecie czegoś, nie bierzcie. Ale niektórzy tu zachowują się tak, jakby Epic im matkę znieważył.
Formalnie nie podpisywał ale praktycznie umowa taka istnieje. Epic dostarcza nam fajnych darmowych gierek a my traktujemy ten ich pokraczny sklepik jako realną konkurencje dla steama i czasem robimy tam zakupy, gramy w ich darmowe gierki i promujemy ich sklep przez word of mouth. Epiczek tę umowę łamie więc i ja nie musze sie stosować do mojej strony umowy i mówie prawdę o tym czym ten ich potworkowaty sklepik jest. Bez dobrych rozdawnictw ten sklepik jest niczym i zginie zmiażdżony przez kolosa jakim jest steam.
Franker szykuj zeszyty i podręczniki, bo zaraz do szkoły trzeba wracać po nowym roku.
a my traktujemy ten ich pokraczny sklepik jako realną konkurencje dla steama i czasem robimy tam zakupy
Tak, tak, oczywiście. Beka.
"Formalnie nie podpisywał ale praktycznie umowa taka istnieje. Epic dostarcza nam fajnych darmowych gierek a my traktujemy ten ich pokraczny sklepik jako realną konkurencje"
Za bardzo ci weszła Mafia czy Inny Godfather, jak wydaje ci się, że istnieje jakakolwiek umowa, że Epic ma ci płacić haracz za "ochronę" przed twoim napadem złości.