Ooooooo może może.....albo nie było było było
Było
Ostatnia nadzieja jutro
Oby Epickie serwery zapłoneły a gry były warte przypisania do konta
To mnie Epic zaskoczył na koniec. Spodziewałem się jakiegoś mocnego tytułu... a nie dali nic konkretnego przez całą akcję. Słabiutko w tym roku, słabiutko...
Poczekaj.
Jeszcze jutro świąteczne rozdawnictwo
Dwie gry
I oby serwery epickie jutro zapłoneły
A gry były warte przypisania do konta
jak ktoś zbiera składniki na stłuszczenie alkoholowe wątroby to zapłonie. ja od 3 lat zero. Dopiero odżyłem i mniej wkurwiony chodzę. bardziej do życia.
Już było. Poza tym w tym roku nic ciekawego nie dali. Hogwart's Legacy kto chciał to ograł już dawno. Bieda z nędzą ogólnie.
To sobie kup coś co ci będzie pasowało za swoje własne pieniądze, jak nic nie pasuje gdy jest coś dawane za 0zł
A ja to szczerze rozumiem. Już to pisałem w innym komentarzu, ale zakładam, że większość ludzi to ocenia te darmowe indyki nawet po samych screenach (bo to często widać w samej treści, jak ktoś narzeka tylko na stylistyke czy budżetowość), a kurcze, no nie wiem, może nie świadczy to z góry o jakości? A nawet jeśli już jesteśmy tak zdegustowani tym epiciem, to nie lepiej dać sobie siana i tyle? Bo to narzekanie pod każdym postem, spamowanie wręcz (bo chociaż wypominane jest to marcinzowi, to niektórzy pod dosłownie każdym musieli ponarzekać). No tu naprawdę nie trzeba być jakkolwiek fanem epika : / mi to bardziej szkoda, że niektóre z tych gierek to uważam za dobre, a i tak automatycznie będą mieszane z błotem, głównie przez to, że nie są AAA.
żałośni bo co, bo nie dajemy sobie wciskąc gówno gier od korpo? Czeka się na to rozdawnictwo cały rok, epic ma mnóstwo reklamy i szumu w mediach, a jak dochodzi co do czego to plują nam prosto w morde. Trzeba krytykować, trzeba protestować to może się za rok poprawią, a jak nie to trzeba jeszcze mocniej krytykować i ich rozsmarowywać, niech to będzie antyreklama epiczka i ich gówno serwisu. Zarabiają milairdy na fortnajcie a nawet ochłapów ze stołu niech chcą nam rzucić. Ta zniewaga krwi wymaga!
bo nie dajemy sobie wciskąc gówno gier od korpo?
oj ales ty biedny, ucisniony
Czeka się na to rozdawnictwo cały rok
to nie czekaj, tylko zarob i kup
a jak dochodzi co do czego to plują nam prosto w morde
oj ales ty biedny, ucisniony
Trzeba krytykować, trzeba protestować to może się za rok poprawią
oczywiscie, za rok na swieta gta 6 wleci
a jak nie to trzeba jeszcze mocniej krytykować i ich rozsmarowywać, niech to będzie antyreklama epiczka i ich gówno serwisu
epic: womp womp
Zarabiają milairdy na fortnajcie a nawet ochłapów ze stołu niech chcą nam rzucić.
ty pies jestes zeby ochlapy ze stolu lapac?