Od kiedy płacą za newsy, poziom podawanych informacji jest niżej niż lustro wody w kiblu.
O....potężne narzekanie
Panowie i panie
Chcecie hit,to płaćcie
Albo na Crack w Zatoczce
Przypisana do konta,oddam komuś w prezencie
Bardzo fajna gra logiczna. Akurat była w abonamencie PS Plus i...wczoraj ją skończyłem. Przyjemne 6 godzin grania.
wcześniej o niej nie słyszałem a z tego co widzę to może to być całkiem fajna gra, z przyjemnością sprawdzę :-)
Przychodzę tu tylko po to, żeby słuchać trzasku pośladów, że znów nie dali żadnej gry AAAA++.
A sam Viewfinder bardzo przyjemny. Chociaż na sam koniec dali niestety fragment na czas, czego w przygodówkach i grach logicznych nie znoszę.
Pomijając jakoś większości gier ktore dają, to naprawdę masa takich gierek tworzy się. Z roku na rok coraz więcej.
Kolejny oszołomek nie potrafi odróżnić ironii/żartu i przychodzi płakać z tarczą i drewnianym mieczem.
Nie jesteś najostrzejszym ołówkiem w piórniku.
Więc tak jak to napisałeś - GUDBAJ, bo nie ma z Tobą o czym dyskutować więcej.
Jedna z tych gier gdzie chciało by się zagrać ale to gra na raz i jeszcze nie było odpowiednio dobrej promocji
I akurat idealnie. Jeden z tych tytułów indie, co jakoś utkwiła mi w pamięci zapowiedź, chętnie bym zagrał, ale nigdy nie kupił.
mogło być gorzej, może kiedyś ogram, wygląda nawet interesująco. Czekamy dalej na jakiego hiciora...
No i fajnie. O ile poprzednich gier nie przypisałem(prócz Hogwart i Disco ) bo uważam jest za niewarte uwagi, i po prostu nie podchodzą mi takie gry.Nie pisze że są kupą. Bo nie są, są bardzo dobrze ocenianie, tylko mam wrażenie że dla małej garstki graczy.
Tak tutaj w końcu wbiło się w gusta :) Nie wiem czy akurat to ta gra mnie kiedyś zainteresowała. Na jakichś pokazach ta była? Albo prócz tej, jest(albo będzie) podobna gra tylko w lepszej grafice. Albo tylko ta gra ma tą mechanikę. Nie wiem ale w każdym przypisane.
Tyle ludzkich dramatów, u osób w komentarzach bo EPIC dał kolejny raz jakaś grę indie, Pani Elżbieta Jaworowicz ze Sprawy Dla Reportera powinna się tym zająć.
zabawne jak ludzie się uwzieli na epic i płaczą. Jak gog i steam dają indyka, to nic, a jak epic da indyka to jest wielki lament. Chociaz epic ciągle daje indyki, to i tak oni cały czas lamentują jakby mieli dostać grę AAA, a nie indyka :).