Ja pier... Niektórym to się całkiem od dobrobytu w odbytach poprzewracało. Epic nic nie musi i nic wam nie jest winien. Chcecie, bierzcie, nie chcecie nie bierzcie, tylko wybijcie sobie z głowy, że Epic ma obowiązek cokolwiek wam dawać za darmo, już nawet nie wspominając o samych hitach AAAA++.
Ale wstyd... już się nie przyznaję znajomym, że mam zainstalowego epica na kompie.
Pięćdziesiąt trzy. I ja wiem, co to jest tradycja. Ja pamiętam czasy w święta, gdy się czekało na godzinę 17:00 każdego dnia, bo przekozak giery wlatywały za darmo. Nie było jakiśh mobilek i marnych indyczków ze zboczoną anime stylistyką. I teraz chcą niszczyć nasze polskie tradycje jak karp, jak rzucanie petardami na sylwestra i jak świetne darmowe gry od Epica. Nie można stać bezczynnie, gdy to się dzieje.
Niepotrzebnie przesadzasz.
Co do karpia, to nie widzę, żeby ktoś starał się zniszczyć tę tradycję. Poza tym ta ryba zrobiła wigilijną karierę dopiero w PRL-u, przed wojną jadało się także szczupaki, sandacze, liny itd.
Co do petard, to mam nadzieję, że ta szkodliwa tradycja będzie szybko zanikała.
Co do świetnych gier od Epica, to albo ironizujesz, albo rozpuściłeś się i stałeś się zbyt wybredny. Sam chętnie bym przypisał do konta coś z górnej półki, np. God of War czy Horizon Zero Dawn, ale Hogwarts Legacy i Disco Elysium mi wystarczą, a pozostałe gry, na które mam ochotę, prędzej czy później sobie kupię na jakiejś promocji.

No kto jest edgy boy, no kto,...
Nie no, ja się nie przyznaję znajomym że w ogóle słyszałem kiedykolwiek o Epicu. Wstyd przed światem.
wstyd i hańba, nie będzie jeszcze chociaż jednej porzadnej gry, to usuwam konto na epicu!
Via Tenor
Hańba! jak nie będzie żadnej dobrej gry jeszcze, to hakuję epica i go usuwam ze świata.
Kolejne gówno rozdane. Czy epic specjalnie robi tak żeby ta lista co wyciekła nie była prawdą i dają gówniane gry
W takie ziadostwo jak daje Epic Games to nawet na Atari było wstyd grać...

Jak słynna paczka, którą dostałem na święta i odniosłem do jadłodajni.
Ja pier... Niektórym to się całkiem od dobrobytu w odbytach poprzewracało. Epic nic nie musi i nic wam nie jest winien. Chcecie, bierzcie, nie chcecie nie bierzcie, tylko wybijcie sobie z głowy, że Epic ma obowiązek cokolwiek wam dawać za darmo, już nawet nie wspominając o samych hitach AAAA++.
Tyle że Epic właśnie musi. Jeżeli przestaną za darmo rozdawać gry to większość od nich odejdzie. On się wybił właśnie rozdawnictwu gier. To prędzej Steam nic nie musi.
Patologia narzeka, chcecie coś lepszego to sobie kupcie za swoje pieniądze