To chyba będzie moje pierwsze świąteczne rozdawnictwo Epika, w którym nie zbiorę nawet jednej gry.
Hogwart i Disco Polo Elysium były coś warte, ale reszta to serio szlam, jednak czas żeby w coś zagrać też kosztuje
Może jeszcze otrzymamy jakieś w miarę poważne i dobre gry xd
No, widzisz, a ja w ostatnich latach grałem tylko na Steamie (odkąd kilka lat temu odinstalowałem Ubisoft Connect, dawniej Uplay, po przejściu AC: Origins) i dopiero teraz założyłem konto na Epic Games Store, bo skusiłem się na Hogwarts Legacy. Bonusem jest możliwość pogrania w darmowego Fortnite'a - nawet wciąga.
Oja cię, kolejny, generyczny survival co-op, których na rynku już jest setki, czy nawet i tysiące.
GG panie Epic China Games.
Akurat trochę nie wiesz o czym mówisz bo to nie jest survival a gra w 100% nastawiona na zagadki logiczne.Nie jest może specjalnie warta ale jednak jest to trochę lepsze niż kolejny survival
Gierka z ocenami na poziomie 9/10 (min na steamie) i nadal źle :D
Rozdają różne gierki, poszła min gra z ocenami 9,8/10 , gra z medalem debiut roku ..
To płacz że nie w gusta ..
A jakie hity steam rozdaje ;D
https://store.steampowered.com/app/462960/Caveman_World_Mountains_of_Unga_Boonga/
Nie każdemu się dogodzi i zawsze trafią się osoby co bedą narzekać itp,i nie ma co się przejmować takimi osobami,a jak komuś się nie podoba niech łaskawie wyda swoje pieniądze to będzie miał to co chce kupując sobie
Jakby mi dawali za free majtki z wycietą dziurą na d.., to też bym spasował, mimo, że wśród koneserów takich majtek ten model byłby oceniany 9/10

No ogólnie to popieram marcinza, często się nie dogodzi. Też mnie sporo tych gierek nie interesuje na pierwszy rzut oka, ale no wydaje mi się to dość nierzetelne, by zaraz po samych screenach i krótkim obczajeniu od razu mieszać grę z błotem.
Też czasami smutno mi się patrzy jak akurat coś znam, uważam za dobre, ale już nawet wątpię, że jest większy sens jej bronić, gdy ludzie bardzo łatwo wyjeżdżają z retoryką, że najwyraźniej jesteś bezguściem :D taki przykład ostatnio, akurat znalazł się gość, który rzeczywiście w to grał, gdzie tytuł (Paradise Killer) wygląda bardzo niszowo, ładnie się opinią podzielił, a i tak mu się dostaje, bo uga buga kto by w to grał, ktoś nienormalny, ktoś gorszy. Gracze są ku$wa najgorsi jak to powiedział Pan Szef.
Zacznijmy od tego, że to nie Steam rozdaje a producenci danych gier dają je za darmo.
Ta gra ma bardzo duże wymagania żeby w ogóle ruszyła - w postaci chętnego do gry w tym samym czasie co ty znajomego