Czyli w piatek w nocy bedzie mozna odebrac darmowke do 4 rano? Zagmatwane...
Ciekawe,co dadzą
Oby nie jakiegoś indyczka bo te nontoper wlatują
Clair Obscure Expedition 33
Jeśli gra będzie dostępna dopiero w nocy. O bardzo dziwnej godzinie. U nas druga w nocy, ale normalnie 3.23.
Więc strzelam że grą będzie Wu long:fallen Dynasty. Gra wyszła 3 marca 2023 roku :) Oczywiście trochę naciągane. Bo może być i 3 luty. Albo po prostu gra z marca, więc jeszcze resident evil 4 remake(ale bym sobie odświeżył) .
Na mobilnej aplikacji jest Dead Cells do odebrania, i można zgarnąć już teraz, i zazwyczaj jest tak że dają (jeśli to oczywiście możliwe) mobilny port jednej lub nawet obu z gier które są obecnie do odebrania na komputerze, a jeśli zaś żadna nie jest dostępna na mobilu, to dają jakieś losowe coś np Doodle God.
Nie mam pojęcia czy faktycznie grą na PC będzie Dead Cells, ale myślę że Epic mógł by coś takiego faktycznie zrobić, choć dziwne że mobilny klient może odebrać o normalnej godzinie, a PC musi czekać do TGA.
Nosz krrwa no.. Skusilem sie promocja na Steam i kupilem ja tydzien temu.. Duzo nie dalem, ale darmo to darmo :(
Gra z nie mojej bajki,ale w domu miłośników Parrego Hottera mam,więc bierę,szkoda,że nie Lords Of The Fallen
No Hogwarts Legacy to się nie spodziewałem. Ograne ale biorę jak za darmo :P
Epic takie perełki rozdaje, nie to co Steam goowno najgorsze
steam nie musi rozdawać nic za darmo. epic jakby nie rozdawał to nikt by nawet o jego istnieniu nie wiedział.
Nie interesuje mnie nawet za darmo. Mam za malo czasu nawet na ulubione gry.
Chyba już kiedyś to rozdawali, bo miałem w bibliotece xD
Ciekaw jestem kolejnych gier. Jeśli się potwierdzi lista która gdzieś tam latała, to fajnie by było złapać RDR2 (szkoda, że na pierwszą część nie ma promki :P)
Chyba, że Epic zaskoczy i dadzą Dragon Age:Veilguard :P