Moze nie to, ze szalal jak NFS ale ten jest bardziej ... denerwujacy. Tamtem przeslizgnal sie i tyle a ten .. no sami widzidzie.
Czy jest w Polsce jakas mozliwosc utraty prawka czy juz nie ?
Mnie nic w tej historii nie dziwi, koleś jeździ Fiatem 500L, już po tym widać że ma nie po kolei we łbie...
Slowa 'co za debil' same cisna sie na usta... Takiemu to tylko zajechac droge i potraktowac po garbie kluczem do kol, moze by sie idiota czegos nauczyl :]
Jak dodał, policjanci wystąpili do sądu z wnioskiem o zatrzymanie prawa jazdy kierującemu, ale sąd się do niego nie przychylił.
- Prawo jazdy zostało kierującemu oddane, jeździ dalej - powiedział Noworyta.
Już myślałem, że to Delestar przez te USA zapomniał języka polskiego.
Akurat ten z filmu zachowuje się jakby był frustratem. Boguś z BMW to chociaż świetnie nad autem panował. A kiedyś czytałem, że w Szwajcarii po którymś z kolei niezdanym egzaminie, należ przejść przez badania u psychologa, czy aby na pewno potencjalny kierowca był zdolny do prowadzenia samochodu.
Zdrowy psychicznie to on nie jest
Niestety w Bolandzie nawet jak zabierze się prawo jazdy to nic nie da, bo ludzie jeżdżą wtedy bez prawka. Powinno się wzorem innych krajów np. Dania wprowadzić przepisy o konfiskacie pojazdu. Tylko wtedy uda się ograniczyć (wszak zawsze samochód można pożyczyć, a rodacy są pomysłowi) tę patologię.
Bydło na drodze, nic po za tym.
W końcu trafi na kogoś kto najpierw nie da po heblach a później dodatkowo spuści mu przysłowiowy wpierd*l; i tak skończy się rumakowanie fiacikiem.
Brak słów.