Kogo Wam przypomina to zdjęcie? :)
A co to za panowie mi się pokazali na Facebooku :) pamiętacie?
Kimmi Raikonen z długimi włosami? Obok Loeb a nad nimi jape drze Misiek Koterski.
Lepiej jak twoje 3 konto Mr per Discopolowiec Montera.
Już myślałem, że gejmingman chce się pochwalić swoim zdjęciem tylko po to, aby usunąć konto.
Gościu jak ja balowalem na vipach w Warszawie to Joanna Krupa zaproszenie do finału Top Model dawała.
A kto powiedział, że chodzi o ciebie? Zaraz będziesz pisał nam tutaj, że nie miałeś pomysłu na kawkę.
potwierdzam
Gamingman99 to marna podróbka, do pięt mi nie dorastasz. Ogarnij się chłopie i przestań wypisywać bzdury.
U mnie tylko same merytoryczne wypowiedzi i brak stypy.
Gamingman wyjaśniający kriskowa podrabiańca. O takie zwieńczenie wątku walczyłem
Na dobrą zmianę nie znam zbytnio ani Gamingmana ani Kriskowa, tego 1 kojarzę z pytań o kanapki i, ze jest pilotem Boeinga, natomiast tego 2 znam tylko, że parę osób śmiała się z jego błędów ortograficznych.
Sprawę
Swoją droga ciekawe co tam u dwóch ziomów z tego sławnego zdjęcia w gimnazjum.
W sumie do dzisiaj nie wiem jaka była geneza tego zdjęcia, czy ono naprawdę tutaj wypłynęło (w co jednak wątpię, tu je po prostu pierwszy raz zobaczyłem) i czy był to wysublimowany trolling czy zwyczajny głupi wątek ze zdjęciem, którego autor, albo raczej bohaterowie na nim uwiecznieni by się dzisiaj wstydzili.