Witam :) Mam do wymiany 3 keye na ORIGIN :D
Mirrors Edge
Burnout Paradise: The Ultimate Box
Dead Space
Wiem, że to z Humble Bundle no ale jeśli by ktoś chciał a ja bym za nie chętnie przyjął inne gry na STEAM/ORIGIN :)
Niestety, posiadam już Medal of Honor ;/
Dead Space 3 bardzo chętnie :))) Mój origin to gagalu ;) EMAIL : [email protected]
@EDIT: Dennoss jeśli już to wymienimy się może jutro bo dziś już nie mam czasu ;/
Co powiesz na cd key do Black Ops II w zamian za Burnouta?
Black Ops II tez bardzo chetnie ^^ Jakby co moj Steam to ZeexPL... wszystkich wymian dokonamy jutro bede od rana ;) a key to tylko multi czy jak bo sie nie orientuje XD
Na multi i single.
spoiler start
tyle że ja nie mam więc nie wiem o co ci chodzi?
spoiler stop
No to okej a jak sie wymieniamy ? Na czym?
Sry dopiero ogarnalem na komórce spoilera Trollu :D
NiunBust - szkoda mi Cie.Najpierw poprosiłeś o kod do Burnout,ktoś Ci wysłał a potem utworzyłeś wątek i wymieniasz się tą grą.Zostaw te gry dla kogoś kto ich nie ma a nie żresz ile możesz.
Dostalem kod do Burnouta na Steam, a oferuje na Origin ;) kod ktory dostalem wykorzystalem a yen yrafil do mnie przypadkowo :p A ja wole Steam takze te klucze fajne by bylo wymienic :D
Posiada ktoś jeszcze coś na wymianę ??? ;) Chętnie przyjmę gry na Steam ;p Czekam na propozycje :)
No ładnie żebrał o klucze byle tylko wymienić, kasy nie ma ale żal darmowych gier bo może da sie załatwić coś lepszego. No kto mu te klucze wysłał -.-
Ja chciałbym Moh!
[18] Te klucze które dostałem wykorzystałem :) Dostałem Burnouta i C&C na STEAM i Popoulos na Origin :)
Ja oferuje klucze na Origin to nie to samo ;) Po prostu mam je i można by było wymienić ;D I nie są z tego forum ;p Wgl nie są z żadnego forum :)))
To ja poproszę Barnout.