Witam!
Mam na wymianę klucze Steam'owskie, do:
- The Guild 2
- Supreme Commander
- Supreme Commander: Forged Alliance
- ArcaniA: Gothic 4
- SpellForce 2: Faith in Destiny
Przyjmę praktycznie wszystko, prócz RTS'ów, strategii, oraz niektórych indyków.
Dam klucz do Call of Duty Black Ops 2 za klucz do Gothica 4.
Chce do tego zdjecie pudelka, ew. moze byc dowod zakupu klucza u autoryzowanego resellera
Wziąłbym Arcanię za Titan Questa albo Warhammera 40k Dawn of War.
@Gonsiur
Klucz pochodzi z bundla, tak więc nie masz się co martwić. :D
@Bloodcast
Sorry, ale żadna z tych gier mi nie podchodzi. ;/
Ale ja chce klucz na sama Arcanie, reszte juz mam, wiec nie chce gier dublowac, trudno.
Jak chcesz pojedynczo wymienić te klucze, skoro HB nie udostępnia pojedynczych gier w tej paczce?
@Gonsiur
Toż prziecież mogę ci dać klucz na samą Arcanię. :)
@U.V
Na razie czekam na pieniążki, więc nie wiem jak tam to jest...
We wsześniejszym bundlu każda gra miała inny klucz, tak więc myślałem, że tak jest i tutaj. Przyjdą pieniądze to się zobaczy.
Jeśli z Humble Bundle, to o ile się nie mylę jest jeden klucz do wszystkiego BTA.
Jeśli tak jest, to chętnie się wymienię, mam trochę gierek niepotrzebnych, a nie będę musiał kupować.
Coven ---> Są dwa klucze. W każdym po kilka gier. Chcesz robić deale, ale nawet nie zadałeś sobie trudu, żeby wiedzieć czy w ogóle jest temat do transakcji ;) Brawo.
@U.V.
Najwidoczniej nie jestem tak zajebisty jak ty. :)
PS. Skoro tak wygląda sprawa, to myślę że można zamknąć...
Moge za te Humbla wymienic sie za Battelfielda 3 z jednego z poprzedniego Bundla.. Moge tez dorzucic Seriousy samy hd oba.
Jak kogos innego interesuje taki deal to rowniez to aktualne.
Mysle, ze Battelfield 3 sam jest wiecej od tego wart.
Czyli tak jak myślałem - kolejny dzieciak-biznesmen, który wyczuł wielkie pieniądze na Humble Bundle. Powodzenia.
@Sage
Jak mi jakieś gry nie odpowiadają, to nie można się zamienić?
To, że nie wiedziałem, że na tą paczkę przypada jeden klucz, a nie jak wcześniej, że każda gra miała własny, to moje niedopatrzenie, tak więc wyluzuj chłopcze. :)
No ale zauważ, że napisałeś "mam na wymianę klucze", a po chwili piszesz, że jeszcze nie kupiłeś i nie sprawdziłeś. Często bundle mają jeden klucz na wszystkie gry.
Bo myslal, ze ma kilka kluczy a interesuje go z Bundla jedna, maks dwie gry to reszta chcial sie wymienic. Co w tym zlego?
Ja mam przez to kilk dubli gier i nie mam co z nimi robic...po co maja sie marnowac?
@snopek
Dokładnie.
@Lopot
Nie wiem, jakieś dziwne parcie na to miałem. o.0
"Często bundle mają jeden klucz na wszystkie gry."
Teraz będę wiedział...
Ja mam na wymianę klucze takie:
- Mirror's Edge Origin Key
- Dead Space 3 Origin Key
- Medal of Honor Steam key
- kod na 1200 gold do World of Tanks ( sam dostałem taki na tym forum, ale mam jeszcze nie użyty jeden od kolegi, który kupił cda )
chętnie bym wymienił na coś. Jak ktoś ma jakieś propozycję to zapraszam ;)
Wymienię klucz do :
Operation Flashpoint Dragon Rising
Arma II z dodatkiem
Oraz bon na 20 zł do Darkensang Online