Tak jak pisałem wcześniej. Wraz z zakupem karty z serii GTX otrzymałem klucz do cyfrowej wersji Watch_Dogs. Chciałbym go sprzedać za dość atrakcyjną cenę, bo nie mam zbyt szybkiego internetu, dlatego nie widzi mi się ściąganie gry, wolę po prostu kupić wersję pudełkową...
Cena: 90zł.
Płatne na konto.
Nie wiem jaka to jest edycja, najpewniej standardowa + DLC, ale co do tego DLC to nie jestem pewien. Klucz wraz z instrukcją wyślę na maila, po dokonaniu wpłaty...
Na razie piszcie kto jest chętny, o ile ktoś będzie:
Hej! Jestem zainteresowany ale za max 70 zł. Wpłacić mogę już dziś jakby co.
90 zł za klucz to i tak tanio. One są po normalnej cenie za 119zł...Ja bym się decydował.
Ale podejrzewam, że w przeciągu góra miesiąca będą już pierwsze przeceny:) Teraz to już norma. 80 zł, final offer i robię przelew. Ja bym się decydował;)
Ale tu masz przecenę już przed premierą, a nie w przeciągu po premirze. Ja już bym się zdecydował!
Niech zadecyduje rzut monetą
Jak się nie znajdzie chętny to robię aukcję na allegro. Tam może prędzej ktoś kupi, chociaż wolałem to sprzedać komuś stąd...
Haszon ---> No to poszukajcie mocniej, bo sam chciałbym zobaczyć. Moja oferta to nie 109,90, ani 105zł, ani nawet 100zł...
sprite18 ---> No pewnie, 90zł za przedpremierowy HIT to jest bardzo atrakcyjna cena.
Na Inexusie w preorderze sa po 109,90 zl, zachodnich sklepach online sa po 105 zl, a pewnie gdyby mocniej poszukac, daloby sie kupic taniej.
Nie przesadzajcie 90zł to jest bardzo dobra cena piszecie, że na pewno można znaleźć taniej poszukajcie i udowodnijcie to
Za dużo wg mnie. A czy to będzie hit czy nie to się dopiero okaże:) Powodzenia na allegro!
pomijając już kwestię ile jest wart ten klucz itd oraz nie że stoję po czyjejś stronie ale sprzedający podał cenę 90zł a ludzie targują się na 80zł, nie jest to jakaś tragedia, sam lubię zawsze się potargować.. trzeba było podać cenę 100zł wtedy może dawaliby 90zł :)
Ja bym nie dawał. Zawsze w którymś momencie trzeba powiedzieć stop gdzie nawet 1 zł więcej już będzie za dużo. Inaczej można by tak podwyższać o tę złotówkę do niebotycznych sum bo w końcu to tylko 1 zł więcej od tego co sam chciałem zapłacić. Miesiąc po premierze obstawiam pierwsze obniżki a tyle spokojnie mogę poczekać.
Kazda gra z kuponami spada bardzo szybko na Allegro. Batmana Arkham City kupilem za 30zl chwile po premierze, niedawno Thief byl tez za nieco ponad 30zl. Wystarczy poczekac.
AIDIDPl Wystawiaj szybko i nie zapomnij ceny powiekszyc o prowizje Allegro, bo jak sprzedasz za 90 to i tak dostaniesz pewnie z 80 na konto ;)
Ostatni up na dzisiaj i idę spać, jutro rano jeszcze upnę i po 17:00 sprawdzę...