Klawiatura "do wszystkiego" - co wybrać?

Forum Komputery
Odpowiedz
01.07.2026 18:11
1
odpowiedz
mini21
12
Legionista

Klawiatura "do wszystkiego" - co wybrać?

Hej.
Nie daje już rady z moim Razer Huntsman v2 Analog...
Po 24 miesiącach, zaraz po zakończeniu się okresu gwarancji zacząłem mieć dwuklik w kilku przyciskach, potencjometr szaleje, a Synapse to jakaś masakra.
Dlatego szukam czegoś nowego, zarówno do grania (amatorskiego), jak i do pisania i tabelek w exelu.
Zależy mi na "odbijających" switchach, bo jakoś do nich się przyzwyczaiłem.
Wolę też pełnowymiarową, bo jednak zdarza mi się korzystać z klawiatury numerycznej.
Pytania:
- czy do takiego casualowego grania jest sens wydawać jakieś większe kwoty (Huntsman tani jednak nie był)?
- czy technologia bezprzewodowa jest na tyle zaawansowana że można w ciemno kupić i nie bać się o jakieś lagi czy wolny czas reakcji?
Budżet - im taniej tym lepiej, ale liczę, że te 800-900 zł będę musiał wydać (nie wiem tylko czy jest sens).
Podrzućcie proszę coś sensownego...

01.07.2026 18:13
hopkins
2
odpowiedz
hopkins
237
Zaczarowany

Podbije i się podczepie z pytaniem o jakąś małą bezprzewodową klawiaturę do Steamdecka :)

01.07.2026 18:59
3
odpowiedz
nazgul-r4jdowi3c
1
Pretorianin

Jak coś jest do wszystkiego to wiadomo do czego jest.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl