Witam mam do was pytanie chciałbym sobie powoli składać kase na PS4 ale w tej chwili PS4 kosztuje jakieś 1700 zł strasznie drogo. Czy jest szansa że np: za dwa miesiące Sony obniży cene konsoli nowej generacij ?
Wybacz, ale nikt nie posiada daru przewidywania przyszłości.
@down
Uważaj, żeby Ci się sen nie skończył.
Najtaniej zgarniesz za około 1500 złotych. Bardziej cena już chyba nie spadnie.
Poszukaj sobie konkursów na konsolkę i wygraj. Ja w ten sposób wygrałem PlayStation 4 20th Anniversary Edition i pykam. :) Normalnie nie było mnie stać na taki wydatek, a dostęp do gier mam niezwykle tani.
@up hehehe
Na 100% stanieje jak Sony wypusci 5'ke. Ewentualnie ktos z konkurencji wypusci na rynek cos co naprawde niezle namiesza. Do tego czasu - szczerze watpie.
Przecież PS4 tanieje co jakiś czas, już można wyrwać za 1400zł(1380zł) a standardowa jej cena to 1450zł.
Co jakiś czas Konsola tanieje, przez rok miałeś taki spadek ceny jak X360 przez 2 lata. Więc jest różnica, zwłaszcza że na wiosnę pewnie będzie jeszcze tańsza, a do końca roku zapewne będzie w granicach 1100zł. Zwłaszcza że chodzą słuchy że w tym roku SONY ma wydać tańszy model PS4 czyli SLIM.
@down
Uważaj, żeby Ci się sen nie skończył.
@up hehehe
Że co?
Ja pod koniec grudnia sprzedałem za 1300 nówkę więc patrz na allegro/sklepy często i za taką kwotę (lub max 1400) powinno się udać kupić.
ŻycieNextDoor
olx.pl/oferta/playstation4-2-pady-4-gry-CID99-ID8ISyW.html#fc6c836792
1150 koleś daje 2 pady i 4 gry.
BTW mam chrapkę na nią w sumie ale muszę czekać do lutego :( (i nie, nie dadzą mi wtedy rodzice kasy tylko wypłata będzie)'
Jeden mankament że pewnie będzie chciał byś odebrał osobiście i u niego przetestował żeby potem reklamacji nie było jak to ty spieprzysz konsole ^^ bo i takie krętactwa sie zdarzają, w końcu polak potrafi.
No, wiadomo, ale ja o samych sklepach mówiłem, bo wskoczyłem na Ceneo. Od ludzi, jakieś używki, to zawsze będzie taniej, więc nie trzeba mi nic udowadniać.
Parę miesięcy temu cena spadła i można było za około 1400 wyrwać nówkę. Teraz ceny skoczyły i znów jest za około 1700. Możesz próbować szukać używanych.
Bezi2598: Nie teraz cena też jest za 1450, chyba za 1700zł to masz na Komputroniku i MM w sklepie dla idiotów.
http://allegro.pl/sony-playstation-4-ps4-500gb-dystrybucja-polska-i5038737734.html
http://allegro.pl/konsola-sony-playstation-4-500gb-ps4-sklep-w-wa-i5041065677.html
Nie daję cenowo konsol 1500 których tez jest sporo a ludzi którzy chcą sprzedać PS4 jeszcze więcej do 1400zł z wysyłką. tak więc za 1700zł to chyba tylko nieogary kupują.
Oczywiście linki które podałem to są całkowicie nowe konsole. Szczególnie warto kupić tą za 1380zł a jest aż 18 sztuk.
w tej chwili PS4 kosztuje jakieś 1700 zł strasznie drogo.
PS3 kosztowało znacznie więcej, 1500 (najtańsza opcja) to dobra cena jak za inwestycje na lata.
kiedy stanieją dualshock 3, czyli za jakieś 2 lata... żartuje, DS3 nigdy nie stanieją :(
Nie wiem kiedy, ale mam nadzieję, że do marca/kwietnia stanieje. Jakoś wiosna zakupię bo :
- mam dość olewania rynku pc
- jaram się uncharted 4, the order, until dawn i w sumie trochę bloodborne (no chyba, że te wszystkie tytuły nie wypalą, pomijając pewne u4, to wtedy będę się zastanawiał jeszcze na xone bo quantum break..)
Wszystko zależy od kursu dolara. A ten na dzień dzisiejszy jest bardzo drogi.
Wypatruj okazji na allegro. Ja dorwałem półtora miesiąca temu nową PS4 z LittleBigPlanet 3 i kamerą za 1399 zł. Kamera 150 zł (chociaż jednak ją sobie zostawiłem), LBP3 poszło po ukończeniu za 180 zł, więc właściwie to konsola mnie kosztowała 1069 zł :).
Cena się będzie trzymać, zobacz ile teraz kosztuje ps3. Pierwsza obniżka pewnie gdzieś za rok, ale jakis gwałtowny spadek bym nie liczył ;)
Generalnie czekaj na święta i albo szukanie okazji. Nie wiem jak w Polsce - w UK na HotUKdeals często można znaleźć bardzo okazyjne ceny. Może w Polsce też jest podobna strona.
Jakieś kilka dni temu można było wyrwać PS4 nowe za mniej niż 300 funtów z masą gier.
Freak_man
spoiler start
Ty bajkopisarzu, już od pół roku masz podobno PS4. hahaha
spoiler stop
Taaa u nas (Polsce) z trzema grami PS4 2200zł kosztuję :D podobnie zresztą Xbox One. A w UK za 1300zł (z przeliczeniu z funtów na PLN) dostajesz PS4 i trzy gry na nośnikach. W dodatku to są nowe gry, a nie gry z premiery PS4/XO.
[21]
taa a krowy tam to latajom i tak pięknie śpiewajom.
Daj linka do tych PS4 z 3 grami na nośnikach za ~220GBP.
http://playstation.strefamarek.allegro.pl/playstation-4-ps4-singstarfar-cry-4dying-light.html
Za 2K są ale bierze się pod uwagę ze tylko jedną grę masz na nośniku fizycznym a reszta to Cyfrówki, gdzie w UK miałeś promocję w sieci ARGOS białe PS4 a do tego 3x gry na nośniku (GTA V, The Last of Us Remastered oraz Far Cry 4) .