Kibel wystrzelił
Siedziałem sobie przed kompem i usłyszałem jakiś dźwięk. To było coś jakby burczenie, poszedłem do łazienki ( stamtąd dochodziło ) wtedy patrzę a tu jeb i jakaś breja z klozetu wypływa. Strasznie śmierdziało i szybko zamknąłem drzwi od toalety. Co mam z tym zrobić ? Zadzwonić po kogoś czy czekać na rodziców bo to chyba zaczyna przeciekać i już w całym domu czuć
Edit. Zbliża się do mojego pokoju
[11] Widzę że stałem się rozpoznawalny
Skoro Tobie wystrzelił to i Twoim sąsiadom też wybuchło, więc nie jesteś sam. :P
Nie masz się czym przejmować, za kilka dni przyjadą odpowiednie służby, posprzątają i może za rok pozbędziesz się smrodu z mieszkania. ;)
Edit:
Chyba, że nie masz kanalizacji, wtedy zostajesz jednak sam. :P
Skoro Tobie wystrzelił to i Twoim sąsiadom też wybuchło.
Słyszałeś kiedyś o domach jednorodzinnych?
Słyszałeś kiedyś o domach jednorodzinnych?
Przecież każdy kto ma kanalizację ma tez sąsiadów .
[8]
I co z tego jak wszystkie domki są podpięte pod te same rury. A nagły wzrost ciśnienia wątpię aby nastąpił tylko i wyłącznie pod jego domem.
Tyle, że nie każdy dom jednorodzinny jest podpięty do rur kanalizacyjnych.
Zresztą i tak to marna prowokacja, ani zdjęcia, ani nic.
Jak gówno z siebie dajesz to do ciebie wraca
A tak serio.. jeśli to nie prowokacja, to przykra sprawa. Posprzątaj kiedy mokre. Później nie dość, że będzie walić w całym domu to jeszcze będzie trzeba to zeskrobywać.
Hehe opowieść jak z horroru. Człowiek musi napisać posta na forum o grach zanim gó*** do niego napłynie. :P
Przecież to naturalne, że pierwsze co się robi w takiej sytuacji, to pisze na GOLu. Sam bym tak zrobił!
Ten kibel w którym zatrzasnąłeś się supermarkecie?
Monotematyczny jesteś.
Przecież to naturalne, że pierwsze co się robi w takiej sytuacji, to pisze na GOLu.
A nie robi się sweet fotek i wstawia na FB? ;P
Co raz durniejsze tematy na forum i to u góry:)Nie wiem czy znalazłby się ktoś, kto zamiast sprzątać syf(przyjmijmy, że taka sytuacja miała miejsce) pisał o poradę na golu. Ale na koniec dnia można się pośmiać z twórczości.
[30]
Zdziwilbys sie. Taka dzisiejsza mlodziez, wrazliwi, roboty fizycznej sie brzydza, sprzatania co dopiero czyszczenia po wybiciu kanalizacji czy szamba.
dużo tam złożyłeś skoro wciąż wypływa i zmierza ku tobie, może chce wrócić do odbytu, oj nieciekawa lewatywa ci powiem, chyba że wejdzie doustnie, a to ci dopiero, twoja własna sraka zgwałci cię z obu stron, trzeba było jednak się wysrać w tym supermarkecie
Ty to masz pecha do tych kibli,najpierw się w supermarkecie w nim zatrzasnąłeś,teraz ci wystrzelił na całą chatę.