kiedyś w młotka bardzo dużo grałem i bardzo mocno stawałem się swoimi postaciami. przez wiele lat też mistrzowałem i utrzymywałem cały czas przy życiu, by bohaterowie czuli, że czas płynie tam, gdzie są
zbudowałem sobie dość mroczną wizję świata. dość skutecznie budowałem swoje wyobrażenia o chaosie czy też o skavenach. miasta miały konkretną formę a ulice zawsze miały swój charakter
no i co z tego? no to, że ten młotek jest dokładną wizualizacją tego, co sobie wyobrażałem
brakuje jedynie karczm, by spotkać siedzących w cieniu elfów czy grupujących się przy butelczynie krasnoludów, nie wspominając o charakternych najemnikach, szukających zawsze okazji na łatwy zarobek
piękne
Zgadzam się, wizualizacja świetna jest. U mnie tylko szczegóły właściwie się tylko nie podobają, a i to szczegół.
To ja dodam, że bieganie po Bogenhafen to epickie przeżycie, dla kogoś kto grał https://polter.pl/rpg/Cienie-nad-Boegenhafen-c3559
Ja już dzisiaj z jednym pogadałem, znaczy z kurierem, nie ze Zwistomłotym.
Napisał mi, że będzie u mnie między 13-15 i że prosi o kontakt telefoniczny.
To mu napisałem smsa, czy może być 14:45 ?
Odpisał, że nie umawia się na konkretne godziny i że prosi o kontakt telefoniczny.
No to za pośrednictwem kontaktu telefonicznego staliliśmy, że przyjedzie do mnie o 14:00.
jeszcze jedna gra i jeszcze jedna i jeszcze ostatnia i zapomniałem, żeby z Kanonem pomłotkować
Podchodziłem, ale się okazało, że to misja kapucynów.
Witania w pijątek czarny, a to nędzy początek.
W stanie zużytym wstałem dzisiaj a nie dałem powodów wczoraj, jeden kieliszeczek likieru kawowego, malutki, żeby komentarze wyprzedzić.
Kicha zatem z pijątku.
Jednak można chociaż próbować - https://www.tvn24.pl/gdansk-pierwsza-osoba-z-zespolem-downa-zatrudniona-w-urzedzie-miejskim,989076,s.html
Kanony ---> Dzisiaj o 21 jakiś event mam. A w soboty na nocki ogólnie mam dodatkową robotę. Jakby co.
Zresztą dzisiaj dokupiłem jedno DLC do Młotka, więc i tak będzie mi się ściągać ze trzy dni.
- Z powodu incydentu kałowego niecka rekreacyjna mieleckiego basenu jest nieczynna do czasu uzyskania pozytywnych wyników badań wody. Podjęto działania dezynfekcyjne podchlorynem wapnia i dwutlenkiem chloru - informuje mielecki MOSiR.
Ubiegły poniedziałek w Wierchojańsku w Jakucji.