Właśnie zakopałem naszą kotkę. Jakieś 10 lat była z nami. Zawsze trzymała się ogrodu naszego albo sąsiadów po bokach. Tej nocy ją poniosło.
Strasznie mi przykro. Boję się myśleć, co było gdyby coś spotkało Ciszę. Przytulam Was mocno!
Witania
Sobota.
Ile można mieć lembooków?
Wyszedł mi kiepski lemizm, ale co tam, jam ci nie Lem.
Zresztą nie mogę się lemić, muszę się pakować.
Na ja na Kleksie nauczyłem się czytać i bardzo długo myślałem, że ostatnia strona ŚM to pierwsza strona :D
Poniedziałek coś mi połamało lewą stronę, ledwo chodzę.
Jak to się mówi, z fartem.
Pytali mnie w robocie czy będzie padać.
Odpowiedziałem, że wszystko boli jak zawsze.
Nie zrozumieli.
Nie wrzucam do wątków o Wieśku bo tam trolle też nie kumają :)
Trkchę mnie wyprostowało bałem się że zostanę w trybie Quasimodo. U mnie wczoraj armagiedon.
Współczuję. Znam to całkiem nieźle.
Nad ranem we wsi było 11 stopni ale śnieg jeszcze nie padał.
Kanonu, pograłem tym 5 partii. Pierwsze dwie oczywiście zawaliłem ale jak opanowałem to następne 3 wygrane :) Nie wiem czemu lubię takie durne decki. Grałem rankedy.
https://www.youtube.com/watch?v=1zHmF4CEdus
obejrzałem Czarny Punkt, ale ten serial jest tylko niezły
historia fajna, ale ułańska fantazja w drugiej serii przerosła producentów
w gruncie rzeczy to po prostu serial kryminalny z motywem okultystyczno-celtyckim i równie dobrze mógłby dziać się w bieszczadach razem w raz z Leszym
lasy piękne ale pokazane przez mieszczuchów
ogólnie nie zgadzam się z opinią Desera
ale
jest coś, co jest troszkę ulotne ale mocno tkwi w serialu. to sposób kręcenia. jest taki mocno polski albo może tak po prostu kręci się seriale bliżej środka europy. serial bardzo przypomina Watahę. a muzyka? muzyka choć symboliczna zostaje na długo w głowie i chce się do niej wracać
jako, że nadal jestem bezrobotny to teraz zajmę się tym co polecała Korwin-Piotrowska czyli Black