Siemaneczko chciałbym oznajmić że jest nowy kanał na youtube na którym gramy sobie w najlepsze ,najnowsze i fascynujące gierki . Takie jak ,,The Forest ,TF2, Batelfild 4 , Stranded Deep i wiele wiele więcej . Będe też jako pierwszy prezentował 19 maja wiedźmina 3 dziki gon . Mam nadzieje że kanał wam się spodoba i że będziemy się dobrze bawić .
Link do kanału : [link]
Zaraz tu będzie taki człowieczek Lateralus i uświadomi cię, że twój kanał nie ma sensu.
Z tym Wieśkiem, to się nie zdziw. Na bank nie jako pierwszy.
Wklej link bez http
Twój kanał nie ma sensu.
Rozumiem że może nie każdemu może się podobać to prawda może i nie znam jakiś śmiesznych żartów które mógłbym powiedzieć w trakcie nagrywania nie jestem rezim , stuu , gimperem ani nikim z nich ale chce pokazać że też umiem grać bawić sobą osoby poza tym zrobienie tej reklamy miało na celu byście pomogli mi w zostaniu lepszym no powiedzieli co jest złe i co poprawić więc mówienie że wszystko jest do dupy jak ty powiedziałeś jest do dupy bo ty nie nagrywasz więc zamiast hejtować powiedz co udoskonalić i co zrobić by nie było do dupy jak ty uważasz .
a odnośnie twój kanał niema sensu to po cholere 4-6 lata temu rezi , stuu zaczeli nagrywać . Wszystko ma sens jeśli tylko chcesz i do wszystkiego można dojść jak tylko się chce . Dziękuje za szanse kondzio8
Nie dojdziesz do niczego robiąc to samo, co inni. Jest tego od cholery na YT, Ty jesteś kolejnym myślącym, że się wybije na nic niewartym kontencie.
Bądź oryginalny, to może chociaż nabijesz sobie wyświetlenia i zbierzesz subskrypcje.
a odnośnie twój kanał niema sensu to po cholere 4-6 lata temu rezi , stuu zaczeli nagrywać
4-6 lat temu kanałów gamingowych w zasadzie nie było. Teraz jest ich pierdyliard a dobrych tylko kilka. Nie ma już miejsca na tym polu dla nikogo, kiedy gimbaza to zrozumie. Nie będziesz jak Rojo, Rock, Tivolt czy inny Rezi. Oni trafili na odpowiedni czas, ty nie.
To tak jakbyś teraz ogłosił wszem i wobec, że wpadłeś na genialny i nowatorski pomysł i wynalazłeś koło....
Ale to serio nie ma sensu. Poczynając od brzydkich miniaturek, poprzez ortografię, interpunkcję, nieumiejętność przeczytania nawet paru angielskich słów (tak, mam na myśli "Stranded deep"), na kiepskim komentarzu kończąc. Gdybym sobie nie poszukał czym jest ta gra, z Twoich filmów nie dowiedziałbym się niczego. Pół filmu spędziłeś na taplaniu się w wodzie, cięciu drzewa i łażeniu po ciemku. Nie dość, że nic nie widać, to też nie słychać, bo postanowiłeś zamilknąć.
Gry sobie odpuść jeśli chcesz zaistnieć na YT. Jest cała masa innych ludzi, którzy zwyczajnie robią to lepiej.
I właśnie o to mi chodziło co mam zmienić rozumiem ze wile że wiele rzeczy będę musiał zmienić jestem nowy . Wiem że oni trafili na odpowiedni czas rezi na minecraft który go wybił a inny na inne gry które ich wybiły ja wiem że mam słaby koment w grach ale idzie mi coraz lepiej na serio . Wiem że nie uda mi się tak samo wybić jak innym nie będzie łatwo . poza tym przy okazji nagrywania ucze się gadac może teraz słabo mi idzie ale kiedyś będzie już doskonale . I to nie tak jak bym ogłosił ze wymyśliłem koło po prostu chce być kimś nagrywam od miesiąca i dopiero się uczę ok .Gimbaza to nie tylko durnie i takie dzieci które nie umieją nagrywać ja sadze że umiem że nauczę się dobrze nagrywać a komentarrze które mówią co robię źle daja mi powód do poprawy tych właśnie rzeczy a w stranded deep to nie moja wina ze ta gra jest troche nudawa i oprucz tego ze mi się zniszczył nożyk i musiałem szukać go przez całą grę bo bym zgiął to nie moja wina . Dzięki za pokazanie co mam poprawić .
A jeśi chodzi o złe wymawianie nazw angielskich nagrywałem tą gre 6 razy i 6 razy zginąłem byłem zmęczony tą grą ale chciałem to nagrać może i miniaturki nie każdego bawią i nie są dobre według ciebie ale sądzę że nie jest tak źle ortografie ci przyznam racje . ale po 6 razach miałem dość i zapomniałem nazwy czy to źle kurna to nic strasznego ale dzięki o tym co robię źle w filmach poprawie to .:)
Dajcie mu szansę. Chłopak się stara,próbuje. Wiadomo że od razu się nie da. Ale on próbuje w jakiś sposób poprawić to,co zepsuł. Nie hejtujcie od razu.
Mówi Junior, który założył konto, żeby reklamować kanał.
wiem teraz że mam sporo do nadrobienia i przyjdę znowu tu się zareklamować gdy to poprawie a do wiedźmina większość błędów będzie już historiom .
mam nadzieje ze twoj kanal tez bedzie do tego czasu historia
Śmieci wywalone? Pies wyprowadzony? Lekcje odrobione? Nie mas co zrobić z wolnym czasem? Zrób coś pożytecznego a nie kolejny śmieciowy kontent.
Niestety tym wszystkim początkującym "jutuberom", którzy chcą się tu wypromować trzeba powiedzieć, że niestety ale tutaj tylko mogą zostać "zhejtowani" :D Tych wątków jest mnóstwo, więc przydałoby się postawić newsa na głównej stronie przed wejściem na forum, żeby oszczędzić biedakom czasu hehe ;)
Po hejty to czasami lepsze komentarze które ci pomogą niż zwykłe komentarze . Ale prosiłbym by choć jedna osoba powiedziała co dobrze robię a ty co mówisz o historii sam się lepiej poucz bo to nie ja kiblowałem w gimbazie tylko ty :) a ty o śmieciach i psie sam coś zrób pożytecznego niż siedzenie na kąpie i grzanie dupy na fotelu i życie za kase matki bo masz już 18 lat podobno gimbusie .
Wiedźmin może Ci pomoże w twojej karierze, pytanie jak? Wiesz nie wszyscy mają PC spełniające nawet minimalne wymagania.
no właśnie a ja mam i dlatego chce go nagrać byście wy mogli go oglądnąć i chce żeby seria wypadła doskonale więc robie wszystko żeby się poduczyć robienia filmików i jestem szczęśliwy że tu mnie komentują nawet jeśli to hejty bo nawet w hejtah jest garstka prawdy która jest przeważnie wyolbrzymiana ale nieważne . Więc mam nadzieje ze wszystkim się spodoba a jakby co mam 16 lat i 190 cm więc proszę nie porównywać mnie do malców lub kurdupli jak kto nazywa .
Właśnie to ten czas kiedyś rezi miał swój minecraft ja będę miał wiedźmina .
Jak by co kąpa kupiłem za własną kasę która zarobiłem anie kieszonkowe lub pożyczki od mamy lub taty .
Nigdy nie rozumiałem jak ktoś, u kogo zanika podstawowa zdolność komunikacji może prowadzić kanał na YT. Wróć do książek.
Mam dla ciebie parę porad:
1. Naucz się pisać
2. Pisz
3. Jeśli popełniasz błędy to patrz punkt 1
Edit: Człowieku zamilcz, bo robisz z siebie pośmiewisko
Ej co macie do mojej pisowni wy nie byliście geniuszami ortografii może mam dysleksje a po za tym wytocz mi błędy ortograficzne które popełniłem mądralo a je poprawie . Po za tym nie lubię czytać książek lubię samemu wymyślać historie .
Bo sądzę że sam byłeś nieukiem nieumiejącym pisać a teraz wszystkim ciśniesz ale to prawda popełniam wiele błędów ale to nie powód by od razu mówić że cały kanał i wszystko na nim jest nudne głupie do dupy i nic niewartego uwagi . To że twój katecheta jest zły to ty nie będziesz chodził do kościoła . nie przychodzisz na mój kanał by wytyczać mi błędy ortograficzne tylko po to by oglądnąć mnie .
wymyslac historie xDDDDDDDD
Spacje stawiamy po kropce a nie PRZED kropką. To raz.
Dwa. Trochę pokory, twój kanał jest słaby a ty zamiast to przyjąć do wiadomosci to wyskakujesz z inwektywami. Spadaj na drzewo dzieciaku.
przyjmuję wszystkie rady ale jak niektórzy cały czas hejtują to co mam powiedzieć : Oj jestem taki do dupy eeeeeee przepraszam że w ogól zrobiłem ten kanał no to ja już pójdę bo jestem analfabetą . Nie to prawda że kanał nie przypada wszystkim do gustu i jest jeszcze słaby bo dopiero się rozwija ale to nie powód od razu : Jesteś do dupy wypierdalaj na drzewo dzieciaku .(Pisze dzieciak ) A błędy na klawiaturze się też zdarzają więc np ;;wymyslac historie" mogłem popełnić błąd . To nie powód do hejtu .
A wiecie co? Mi się całkiem podoba, komentarz jest w sumie ok, miniaturki przecież wcale nie są takie tragiczne, jak niektórzy to opisują. Ale suba nie zostawię - z prostej przyczyny - jest masa let's playerów nagrywających to samo no i oczywiście lepiej, mając masę widzów, lepszy sprzęt itd.
Żeby się wybić, musisz wpaść na coś, czego jeszcze nie ma. Najlepiej o tematyce czegoś co jest popularne, ale nie ma o tym wiele materiałów, tak jak CSGOWIKIPEDIA na YT na przykład.