elo nie wiem czy mogę się tak reklamować jak nie to proszę o usunięcie mojego postu.
Chciałem przedstawić Wam mój kanał na YT na którym wstawiam materiały o klasycznych strategiach. Na razie mam serię o Age of Empires potem planuję Twierdzę.
http://www.youtube.com/user/rakpol1
w początkowych filmach mam niestety słabą jakość dźwięku, ale od 3 odcinka nauczyłem sie odpowiedniej edycji. Dajcie znać co o tym sądzicie.
Jeśli to jest sztuka dla sztuki, a Ty czujesz mus, żeby się na Tubie wygadać to ok(chociaż proszenie o suby i lajki na to nie wskazuje). Ale jeśli chcesz mieć popularny kanał, dużo subskrypcji i hajs z jutuba to niestety nie przebijesz się. Oj nie...
To zwykły letpslej(czy jak to Wy to nazywacie ;p), co prawda jesteś trochę ukierunkowany na gatunek ale to Ci dużo nie pomoże. Musisz zrobić coś oryginalnego, coś czego nie miał nikt inny.
Będzie ciężko bo jeśli chodzi o tubę to tam było już wszystko, ale zdarzyło się paru, którzy się ostatnio wybili, np Ślązak czy mcgrzesiu. Ich materiały mogą być odbierane różnie, ale znaleźli małą dziurkę i wykorzystali ją aby powiększyć sobie kilka cyferek.
No pewnie, że na początku jest trudno. Nie zakładam od razu, że się wybiję. Zaletą kanału jest na pewno to, że nie kręcę z nowości jak wszyscy( może kiedyś, jak mi sprzęt pozwoli).
Odświeżam, bo kanał się trochę rozrósł od tamtej pory :) Zapraszam na Kapitana Pazura, Twierdzę, PoP WW, i ogólnie na klasyki :)
Meh ja się bardzo cieszę, ze liczba widzów rośnie Smile Ale moglibyście też czasem coś skomentować, co mógłbym poprawić bo wiem, że dużo pracy jeszcze przede mną.
Łomot, który nagle wyrwał się z Twojego kanału przeszkodził mi w słuchaniu Stinga a to bardzo źle !
A tak serio serio widocznie nikt nie czuł potrzeby skomentowania Twojej twórczości a pewnego rodzaju "zmuszanie", które można zaobserwować z Twojej strony nie jest najlepszą metodą. Kanałów takich jak Twój jest masa i tym co robisz nie wybijesz się z tego dna, na którym obecnie się znajdujesz. Jakby to powiedziała Metallica "Sad but True" .
No ja wiem, że nie jest ;/ Nie planuję też jakiegoś spektakularnego sukcesu na YT, ale chcę żeby ludzie wiedzieli, że jest też taki sobie mały kanał o starociach i że nie wszyscy porwali się na BF4 i CoD Ghosts.
Myślałem że to chodzi o naprawdę stare strategie. Ja gram teraz w Cesar 3 . Wciąga jak za dziecka. Do twierdzy taż wracałem 2 lata temu. Obejrzę kanał jak znowu mi sie zachce :]
Mój wiek powoduje, że nie znam tych naprawdę starych gier :) Ale pewnie poznam i już mnie to ciekawi :D
Zapraszam na nową serię ze Starcrafta 1 :)
http://www.youtube.com/watch?v=_2cFZ8iLm7g&feature=c4-overview&list=UULj6VKrrIiAeKKVX8f-JsJw