JKM vs Szczuka - dziś 21:30 w Polsat News
Witam, można nie lubić Korwina ale szczuką to chyba gardzi każdy. Tym bardziej zapraszam dziś do włączenia polsatu news o 21:30
Ja nie gardzę, bo fajnie prowadziła Najsłabsze Ogniwo. I w ogóle lubiłem ten teleturniej.
Raz kiedy szczuka poruszyłą temat wywołania II wojny światowej przez państwa narodowe.
Polaco -> piszesz o tym fragmencie gdzie i o Kwasniewskim mowil? Bo ja akurat wtedy wlaczylem to gadal cos Kwasniewski,, Hitler i ktos tam jeszcze :)
Oglądałem mało uważnie i wyłapałem tylko jedno nawiązanie do Adolfa - w zdaniu, że to przez demokrację tacy ludzie jak Kwaśniewski, Obama czy Hitler doszli do władzy.
Kolejny merytoryczny wątek się szykuje.
Kazia wykazała się koszmarnymi brakami w logicznym myśleniu, ale całą swoją osobą prezentuje to od lat. Cenię jej inteligencję, oczytanie, nawet zgryźliwość bywa ciekawa, ale jej strona światopoglądowa to jakiś dramat.
Podobnie mam z Cejrowskim ;]
Cholera, zaczął nudno, ale już od połowy się jąka i wrzeszczy, więc jest git. Za mało hitlerów trochę, ale nie można popadać w rutynę.
Szczuka, która cały czas mówi o demokracji popiera parytety, które są pomysłem całkowicie antydemokratycznym i antywolnościowym. Do tego jeszcze to suwakowe rozmieszczanie kandydatów według płci. Tacy ludzie jak Szczuka nie traktują poważnie swoich wyborców i mają ich za idiotów, którzy nie potrafią świadomie dokonać wyboru. Zarzuca ona Korwinowi, że jego wyborcy są nieświadomi, a to jej partia chciała obniżenia wieku do 16 lat, jako wieku od którego można brać udział w wyborach.
Przecież zarówno kobiety jak i mężczyźni dysponują równym wobec siebie głosem, a w społeczeństwie kobiet i mężczyzn jest prawie taka sama ilość. Z przewagą kobiet właśnie. Skoro na listach wyborczych jest mniej kobiet niż mężczyzn, a kobiety chętniej głosują na kobiety, to kobiety te powinny być prawie zawsze wybierane !
Szczuka popisuje się typowym dla ludzi o poglądach lewicowych i feministycznych brakiem logicznego myślenia.
Korwin cztery razy lepszy w tej dyskusji, ale pewnie tylko dlatego, że nie miał z kim dyskutować.
Wspólne Wojsko Europejskie - Boże chroń nas przed takimi debilami
Pani Szczuka wydaje się żyć w jakimś idealnym, utopijnym świecie, gdzie problemy życia codziennego nie mają miejsca. Tfu!
Wspólne żony, wspólne meczety, wspólne bicie pokłonów Allahowi, multi kulti dla każdego, już niedługo, na każdym osiedlu.
Eeee. Myslalem ,ze bedzie cos ciekawego.
Jeszcze jej slchalem do momentu jak powiedziala " bo tak mi sie podoba". Pozniej jak dopieprzyla o wspolnym wojsku Unii bo gdybysmy mieli sami bronic Europy ... Boze... pozniom 10latka.
Gdyby ta kobieta potrafila przyznac racje tam gdzie ona jest a nie tam gdzie by chciala zeby byla to bylaby bardzo fajna osoba.
Przyklad o partii, ktorej stworzyli mezczyzni ( ten fakt ja boli i tu mi sie ona niepodoba ) powiedziala, ze wspoltworzyli z kobietami bla bla bla .. szefami sa mezczyzni - no tak X-O.
Dziecinada i bardzo niski poziom.
Wreszcie Korwin trafił na godnego siebie przeciwnika. Jak dziwak, to z dziwakiem, Choć mimo wszystko Szczuce do Mikkego jeszcze trochę brakuje (och, chyba ma rację z tą wyższością mężczyzn!)
Jak widzę i słyszę panią Szczukę, to myślę o klocku wysrywanym przeze mnie do klozetu
Jeszcze nie ogladalem ale czy JKM zawiodl? A moze zachowal sie tak jak zawsze?
https://www.youtube.com/watch?v=ER-0L_aYHr0
wydaje mi się, że fakt iż korwin kumplował się z ojcem Szczuki przeważył na obu osobach bo było w miarę spokojnie. Dla porównania - jak szczuka kiedyś spotkała się u lisa z arturem zawiszą, który jak dla mnie jest bardzo kulturalnym i miłym człowiekiem to szczuka palnęła coś w rodzaju "zamknij tą fahszystofskom [faszystowską] mohrde [mordę] "