Jesteście dumni z bycia pierwszymi graczami w historii?
Jesteście dumni z bycia pierwszymi graczami, prekursorami gier 3D, odkrywcami nowych gatunków gier, naocznymi świadkami pierwszych dynamicznych świateł i ragdolla, NESowych gier bez możliwości save'owania do równie prostych pod względem mechaniki gier z autosavem co minute?
Aż sprawdziłem kto to ten Rezi. ;p
Jakiś młodzik, zagrajmer, nudziarz. :D
Jeśli ktoś uważa, że Rock nie ma nic do powiedzenia to koniecznie powinien zobaczyć kanał Rezigiusza. Serio koleś jest tak słaby, że już wolę jak Rojo się wydziera. :D Rock i Rojo są też bardziej luźni na nagraniu, a ten to wygląda jakby mu kazali.
Ciekawe, czy moi rodzice są dumni, że byli świadkami wprowadzenia kolorowej TV... nie omieszkam ich spytać przy najbliższej okazji.
[3] I leci nastepne promo jakiegos nielubianego kogos. Ale co tam. Hejtowac mozna, zaraz murem za mna stana to fajnie jest.
Jak mają czas to niech oglądają. Fakt są bardziej rzeczowe kanały o grach, nawet ostatnio tvgry pojechało do góry i już można ich spokojnie oglądać. A letsplejowcy stoją w miejscu.
[3] I leci nastepne promo jakiegos nielubianego kogos. Ale co tam. Hejtowac mozna, zaraz murem za mna stana to fajnie jest.
Te człowiek spojler weź się tam ogarnij. Nie hejtuje w stylu " to gówno, syf, nie powinni im płacić", powiedziałem, że jest słaby, nie ma nic do powiedzenia i nudzi. Wskaż gdzie tu mijam się z prawdą?
:P
zobaczyłem minutę materiału ze Skyrim i pomimo, że koleś nieco zagubiony jest w tym co robi to jakoś mnie specjalnie to nie zraziło.. choć i tak oglądania takich rzeczy nigdy nie zrozumiem :/
Obejrzałem chwilę o wormsach i jedyne do czego się mogę przyczepić to fakt, że koleś niby w tę grę grał latami a nie potrafi zmienić nazwy drużyny. Poziom wypowiedzi i ogólna jej forma jest okej, nie sili się na darcie ryja i tarczowników jak niektórzy.
Ale podobnie jak claudespeed18, nie wiem po co oglądać jak ktoś gra, lepiej zagrać samemu.
teraz jak ktoś coś skrytykuje to od razu hejter który ma ból dupy. czy do ludzi w końcu dotrze, że MOŻE po prostu robią coś kiepsko...
Pierwsze słyszę o takim pierdzielu.
Typowy jutubowy szajs. Co do tematu to delikatnie mowiac pudlo, zeby jeszcze mowa bylo o kims kto pierwszy gral w ponga a nie takie bzdety. Dzieciaki przyzwyczajone do swietnej grafiki, nie majace pojecia, ze Pecety nie mialy kiedys kart 3D co dopiero mowic o Amidze czy Spectrum albo Famicomie.

Granie na pegasusie raczej się nie liczy, co? W końcu są starsze systemy. Tak przy okazji, patrzcie i płaczcie.
Masakra jakaś. Gra dzieciństwa... W serię o wormsach przestałem grać gdy wyszło okropne Worms 3D.
Jesteście dumni z bycia pierwszymi graczami
Dumny? Nie, ale czasem jestem zdziwiony jak to wszystko poszło do przodu :O
Nie jesteśmy pierwszymi graczami w historii. A biorąc pod uwagę poziom obecnej społeczności graczy, nie ma być z czego dumnym.
Jakiś czas temu byłem w muzeum. Widziałem wykonane z kości słoniowej piony - były rewelacyjnie dobrze wykonane.
Miały jakieś 4800-5000 lat. I technicznie rzecz biorąc, można by było nimi rozegrać partyjkę.
Czy nadal twierdzisz, że jesteśmy pierwszymi graczami w historii?
Kiedyś gta sa nie wchodziło mi na kompa, teraz gram w gta sa na iPadzie, to dopiero krok do przodu.
Hayabusa
To skrot myslowy, ewidetnie widac, ze w tym wypadku chodzi o gry komputerowe. Nie sadze zeby 5 tys lat temu grano w takie gry.
Nigdy tak o sobie nie myslalem. Ze jestem pierwszy, ze wyprzedzam innych. Dlatego nie jestem dumny.
Ci kiedys tam tez pewnie beda mieli mozliwosc obcowania z czyms po raz pierwszy. I tak kazdy czlowiek powinien byc dumny bo robi cos jako jeden z pierwszych.
Dopiero Ci którzy urodzili się na początku lat 80 ( czyli mają koło 30 lat ) mogą powiedzieć że uczestniczyli w rozwoju gier od początku ( jak na warunki domowe w Polsce ). Ja zaczynałem od atari 65 XE, później system turbo do niej, później sega megadrive, i pierwszy PC pentium 200 mmx