Jestem zdołowany :c
Jestem maltretowana rogalem
gdzie mogę to zgłosić i kto może mi pomóc?
wspomnienie pierwszego razu nie pozwala mi normalnie zyć. W mojej głowie wciąż odtwarzają się obrazy. Nie mogę spokojnie wchodzić do piekarni, wszędzie jest pieczywo. Obserwuję szczęśliwych ludzi jedzących pieczywo, a ja nie mogę na nich patrzeć, wciąć ten dźwięk łamanego na moim karku rogala odtwarza się w mojej głowie...
Nie daję rady.
pomocy...
Trzeciego września zgłoś się do szkolnego psychologa. Jeśli nie jesteś na koloniach to poproś rodziców by zamówili Ci wizytę w specjalistycznej poradni.

Dobree
9+/10
Uważaj, bo jeszcze cię ten rogal zgwałci, zajdziesz w ciążę, będziesz chciała dokonać aborcji (bo kto by chciał urodzić pieczywo), ale polskie prawo ci zabroni, a Garret Rendellson dodatkowo ci pogrozi palcem.
haha w końcu śmieszne prowo.
to nie jest prowokacja, to po prostu jest żart.
Prowokacja jest, gdy ludzie nabieraja sie na dany temat, a tutaj od razu wiadomo, hihi hoho xD
Tytuł wątku Jestem zdołowany :c
treść wątku : Jestem maltretowana rogalem
ahh ta gimbusiarnia :| nawet dobrego prowo nie potrafią zrobić :|
[18] zapomniał zmienic konto
"Rogal"? To chyba do jakiegoś chirurga? Bo jakbyś doszedł do wniosku, że chodziło ci o "rogacza" (tylko dziewczyna ma problemy z dykcją) - to pewnie seksuolog.
Chociaż lepiej szukaj nowej dziewczyny - co bedziesz cale życie kasę na logopedę wydawał...
Uwielbiam pierwszy post, często wracam do niego