Jako iz wrocilem z wczorajszej imprezy dopiero i mam chwilowa przerwe bo dopiero o 22 ide na kolejną to chcielem sie pochwalic ze ukonczylem dzisiaj o 12:24 18 lat :) Ciezko sie zastanawialem czy chce wirtualnych zyczen mysle jednak ze czemu nie :)
Sto.
Najlepszego
gepard206 niestety... dlugo bede sie czuc staro przez to ze kupuje legalnie alkohol czy to minie? :D
Obyś szybko zszedł z tego świata bo takich wrzodów na dupie na świecie jest wielu. Najlepszego.
w zależności jak dlugo będziesz się jaral legalnym kupowaniem i piciem tak dlugo będziesz jeszcze gowniarzem :)
Ja urodziny mialem tydzien temu ;)
Składam szczerze wyrazy współczucia... Jak ja bym chciał mieć znowu 18 lat... a najlepiej to z 16...
zawsze mnie zastanawiało jak próżnym trzeba być żeby prosić się o życzenia... i już nie wnikam czy w Internecie czy poza nim... mnie by przez myśl nie przeszło wskoczyć w grupę obcych ludzi krzycząc "mam dziś urodziny, składajcie mi życzenia"
[19] - Nie rozumiem dlaczego mu współczujesz...Przecież sam chciałbyś mieć te 18 lat.
Najlepszego.
Niestety jest też wiele minusów pełnoletności.
Swoją drogą czeka cie jeszcze kilka lat pokazywania dowodu w sklepach, przynajmniej tych większych.
sety;p
[14] fail again..
spoiler start
Co za idiota..
spoiler stop
Niechaj wszy z tysiąca wielbłądów osiądą na Twym łonie!
Najlepszego.
Ostatnio tuż przed urodzinami, wyłączyłem na facebooku powiadamianie znajomych o tym fakcie (albo datę zmieniłem, już nie wiem). W każdym razie - ciekawy eksperyment. O urodzinach pamiętała babcia i baaaardzo uboga garstka ludzi, którzy albo składali życzenia, albo "czy ty przypadkiem nie masz dzisiaj urodzin?" Właściwie, to ja sam nie wiem, kiedy kot* ma te urodziny, pamiętam o bardzo niewielu. To trochę jak z numerami telefonów. Kiedyś znałem na pamięć te najważniejsze, teraz prawie nic.
Aha. Wszystkiego najlepszego!
* miało być "kto", ale zostawię, bo fajna literówka;)
stówaa;]
Może zrobimy mały melanżyk na GOlu?
Ja stawiam pierwszą kolejkę --->
Częstujcie się.
Sto lat żyj
promilus1 kiedys zrobilem cos podobnego ale bardziej fakeowego bo zmienilem sobie date na inna i w ta inna date ludzie skladali tak samo jak np niedawno :D