Mam dobre przeczucie, ogolimy pomaranczowych kasztanow 2:0. Mowie wam, robcie screeny.
Nie chcę krakać, ale od jakiegoś czasu po popisach biało-czerwonych po prostu w nich nie wierzę. Chciałbym żeby w końcu przyszły dobre czasy dla polskiej piłki ale tyle już czekam że straciłem nadzieję.
Eeee, mi już po latach nadziei szkoda czasu na oglądanie. Jakbym chciał zobaczyć piczki w powolnej akcji, to włączyłbym film dla dorosłych.
Szkoda że naszych nie będzie na Mundialu ale ostatnich kilka imprez byliśmy najgorsza drużyna turnieju także nie zasługujemy żeby tam być.
Dajcie spokój. Jak PZPN dalej tak będzie wyglądał, jak dalej takich z dupy trenerów będą wybierać, jak dalej stare pryki będą grały w tej reprze, jak dalej nasze szkółki uja będą trenować, a nie piłkarzy to to się nigdy nie zmieni.
Kurs był bardzo korzystny przed meczem na naszych, ciekawe czy dużo ludzi sie skusiło.
Nie oglądałem reprezentacji od ostatnich mistrzostw, ale chyba nie skusze się jeszcze długo.
Nie wiem nawet czy to mecz towarzyski czy eliminacje, ale wystarczy przelecieć wzrokiem komentarze i nagłówki na portalach. Odechciewa się.
Aby ten reprezentacyjny nierób zszedł z boiska i wszedł drewno Świderski ale chociaż biegał i przeszkadzał i zrobiło to jakąś różnicę a tak to do 70 minuty w 10tke.
Powinien zostać usunięty z reprezentacji, najbardziej przereklamowany piłkarz na świecie.
Podszyta emocjami, wątek dla masturbatorów poprawnej konstrukcji zdań jest na forum na stronie PWN.
Człowieku on ma po Messim i Ronaldo najwięcej goli. Chłop każdy sezon kilkadziesiąt bramek. Do BVB, Bayernu i Barcelony nie trafił przypadkiem. Jeszcze będziesz za nim płakał.
Remis jak zwycięstwo. A Lewy już chyba może wybierać klub u Arabów, bo z ławki w Barcie się nie podniesie.
Lewy nigdy nie pójdzie do arabów. Będzie systematycznie grał to będzie robił to dobrze.
Mecz dosyć dobrze się oglądało. Poziom gry pomarańczowych naprawdę solidny i widać że to jedna z topowych reprezentacji na świecie.
Gol Holendrów coś pięknego. A mogli strzelić więcej ;))
Fajnie że naszym udało się ustrzelić na remis i bramka też dosyć finezyjna. Bo nie było już wtedy kołka na boisku to już poszło ;)
Lewy do wywalenia niestety. Nie było go widać nic. RP grała w dziesiątkę... I to właśnie on niszczy tą reprezentacje, bez wątpienia. Wchodzi na boisko ale po co? By już tylko nabijać sobie rekord gry w reprezentacji? Wypad gościu. Nikt cie tu już nie chce. Chlopaki z reprezentacji muszą go jakoś znosić i tolerować a nie chcą z nim grać ale otwarcie tego nie powiedzą...Ale jesteś dużym dzieckiem i będziesz jakieś lewe zagrywki robił i szantaże bo opaski nie dostał haha burak totalny. Śmieszy jest. Dla reprezentacji już od kilku lat, nic nie wnosi. A raczej wynosi... miałeś juz swoje 5 minut w reprezentacji za co panu dziękujemy. Ale już odpowiedni czas na zakończenie tutaj kariery upłuwa już od ponad roku.
Piłkarze powinni grać jak siatkarze czyli co jakiś czas klepiemy Brazylię, Francję, Hiszpanie itd itd, a nie jakieś klepanie ogórków typu Litwa, Malta i cieszymy się z remisów z Holendrami którym w 2p nie chciało się grać i chcieli jak najniższym kosztem dowieść 1-0. Jak nas Finlandia uklepie to zostajemy dalej na tym poziomie żenady na którym obecnie przebywamy.
Ale jak chcesz grać z Brazylia jednocześnie unikając Malty. Tego logistycznie nie da się połączyć
W meczu z Finlandią Lewandowski ma być już w pełnej formie więc zobaczymy jak to wyjdzie. Jednak remis z Holandią był miłym zaskoczeniem, szkoda tylko, że żaden Polak nie strzelił bramki, no ale to jak w większości przypadków.