...chyba, że na wczasy. Nie wystąpi jednak na Igrzyskach Olimpijskich. Mała katastrofa, a może wielka? To nasz duży kandydat do medalu. Pozostaje jej życzyć szybkiego powrotu do zdrowia. Ile w tej sytuacji Polacy zdobędą medali?
Ile w tej sytuacji Polacy zdobędą medali?
9?
To kogo obstawiasz, że tyle nazbierałeś? Siatkarze nawet jeśli wygrają to i tak dostaną jeden, a nie sześć :P.
siatkarze dostana 12 + trenerzy :D
Jeden ze złotego srebra, a reszta z czekolady owinięta sreberkiem.
Polska zdobędzie 7 medali (2 złote, 3 srebrne i 2 brązowe). Więcej zdradzić nie mogę.
Wszyscy piszą/mówią tak jakby wystarczyło tylko stawić się na mecie i już jej dadzą medal :)
Grunt, że pojedzie Karolina Michalczuk, świetna pięściarka
Michalczuk to mocny punkt naszej kadry, ale Maja to jednak niezła dupa. Tyle, że pewnie nie potrzebuje faceta, bo różnych doznań na rowerze ma aż nadto :P.
Hah, Michalczuk jest niestety piękna jak noc. Chodziliśmy do tego samego klubu bokserskiego, to się przypatrzyłem :d
Może zdanie o mniejszym stopniu ogólności, wróżbito Włodku?
Onet wrzucił zdjęcie Mai... aua...
Też tak moja noga wygląda, jak krzywo stanę. Tyle, że z reguły wraca na swoje miejsce :P
Michalczuk jest w świetnej formie - miałaby w tym roku złoto MŚ, ale uwalili jej medal przez to, że walczyła z Chinką na mistrzostwach w Chinach :) Ale takie numery na IO nie przejdą, dla mnie murowany kandydat do medalu, nawet do złota.