Jeden czytelnik GOLa
Cześć,
gdybyście zamknęli oczy i mogli wyobrazić sobie tylko jednego użytkownika tego forum (nie pracownika ;) ) to kogo macie przed oczami?

Słodki jezu, ten wątek o Goozysie który wrzucił
I pyk, i wątek można zamykać. Zakładam że w tym momencie kilka osób ma atak PTSD.
Była też taka myśl, ale przypomniałem sobie jego ostatni wątek z jego uzębieniem i jakoś mnie to odrzuciło, żeby o nim wspomnieć.

zamknęli oczy i mogli wyobrazić sobie
megera, megera, oczywiście to musi być megera
HINT
już kiedyś wygenerowałeś mój obrazek, i był bardziej zgodny z pierwowzorem :) (nawet jeden user odezwał się do mnie wówczas "pacz, jak trafił!")
Też były okulary i lupa. Tylko nie za bardzo lubię kolor pomarańczowy.
zawsze sobie wyobrażam, że wyglądasz jak Velma ze Scooby'ego
czy to prawda, czy nie, to nie wyprowadzajcie mnie z błędu
natomiast przyznam szczerze, że odkryłem całe nowe erowersum, gdy teraz szukałem erotycznych zdjęć Velmy
czy jestem zdziwiony? nie po tym, gdy odkryłem drugie życie Vaporeona w internecie dla dorosłych, jedynie lekko zaskoczony
Stansona wrzucającego na forum zdjęcia grubych bab które ruchał za kawalera.
Albo chwalącego się, że zapier*dalał 120km/h w mieście swoim Volvo bo córka tęskniła a żona była napalona.
No te jego laski to były gorsze nawet niż wybity ząb gestochowy. Oczu kąpiel.
Blame me, bo też nie jestem święta (ale kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem)
Chłopaki, czy aby czasem nie przesadzacie? I to takie legendarne nickname'y.
Wy temu stansonowi zazdościcie, czy co? No połamał chłop wiosła i ruchał grube baby. 20 lat temu. Jaki jest powód, by te domniemane fakty nadal były wyciągane..?
Więksi jesteście od tych wioseł?
Stanson ma na to wywalone, mysle ze nie potrzebuje adwokata. Robil to co robil i sie z tym nie krył. Wiążą sie z nim solidne legendy forumowe, warto o tym wspominać. Niczego mu z szafy tu nikt nie wyciąga.
Megera - akurat to mnie dziwi, bo jesteś ( podobno) kobietą. I mnie już tewątpliwej urody baby które wrzucał mniej brzydzą, niż to, jakim trzeba być człowiekiem gnidą, żeby bez pozwolenia zainteresowanych wrzucać czyjeś nagie zdjęcia do internetu? To normalne nie było,nie jest i ja od zawsze mam wyrobione zdanie o statsonie.
Banita
czyli z tobą jednak się da na argumenty :) Czemu nie napisałeś tego od razu, tylko musiałeś się kryć za głupią szyderą? ;) O gustach nie będę dyskutować, ale całkowicie zgadzam się z faktem, że publikowanie jakichkolwiek zdjęć bez wiedzy/zgody było co najmniej słabe. I ofc rozumiem twój punkt widzenia.
Tym bardziej jeszcze zastanawia mnie zdanie Qwertusia, który pije do szybkich bab i brzydkich samochodów (albo na odwrót), samemu mając (o ile mnie pamięć nie myli) szczycenie się, że "narzeczona ma mercedesa"..? (skoro już sobie tak wytykamy po latach).
Powtórzę - niech pierwszy rzuci kamieniem.
No coz.
Mimo wszystko lepiej niz od lat naprawiac swoje kruche ego na forum, zrec psychotropy czy inne "anty", co jakis czas miec prawdziwy depresyjny meltdown i sluchac charczenia nazywanego szumnie muzyka. To wszystko okraszone sosem "czemu moje zycie jest takie chujowe i nikt mnie nie lubi".
Teraz sobie dobierzcie co pasuje do kogo, to przynajmniej bedziecie miec cos ciekawego do roboty dzisiaj. Historia postow... fajna rzecz.
Pozdro chlopaki. Widze za mam fanklub. haha Mimo wszystko jestescie terminalnie online zjebani, ale lubie was.
Tylko pamietajcie zeby po circlejerku umyc rece.
Oj tam, oj tam, ale to jest w ogóle dobry temat na karczmę jak w przypadku tych zgadywanek jaki to serial czy gra na podstawie obrazka z ej-aj - "Zgadnij jaki to użytkownik GOLa".
Co tu się wydarza!
Niestety nie mogę zrobić popkornu, bo zaraz idę do pracy, ale błagam niech ktoś mi po 20.00 streści, kto wygrał w tym golowym oktagonie dopierdalania sobie po kostkach.

Grubo. Jak tak dalej pójdzie,to on skończy gorzej niż goozys.
Adam ------>
Oj, chyba zabolało bardziej niż powinno. (nie widziałem, że tu takie kosy między userami)
edit. musiałem odkopać bo nie opamietałem, który to był wątek. Tu masz całą dramę
https://www.gry-online.pl/forum/ej-ludki-qwa-jak-uratowac-moje-patrzalki/z3ffb22a

Przykra dyskusja w sumie, z jednej strony kwisatz został zaczepiony, ale raczej w ramach konwencji i typowego forumowego dogryzania jakich robimy tu sobie wiele, z drugiej strony jakieś riposty o tym, że zaraz będzie jesień i się ktoś znowu będzie chciał wyhuśtać to chyba poniżej pasa.
Depresja to choroba, a bycie dupkiem to wybór
Chwile temu śmiałeś pouczać mnie o wrazliwosci w temacie ADHD i prosiłeś o kwalifikacje psychiatryczne, zeby potem pisać takie rzeczy ludziom z depresją...
Trzymaj sie
Nie ja zaczalem. Jak wchodzisz na ring i zadajesz ciosy niesprowokowany, to sie nie dziw ze ktos odda.
Nic mnie obchodzi co kto uwaza za dopuszczalne, a co nie. Dwoch, trzech typkow sobie mysli ze maja monopol na smieszkowanie i obrazanie oraz lazenie za innymi po calym forum i prowokowanie.
Moze jednemu z drugim dojdzie choc troche do lba, ze to co i jak pisza jest czescia ich problemu.
Choc niestety watpie.
Ale przypuszczam ze nastepnym razem choc chwile sie zastanowia przed kliknieciem "wyslij" i ze "typowe forumowe dogryzanie" to nie jest rzecz z definicji opisana w wikipedii. I jak chcesz zeby inni cie traktowali online jak czlowieka, to zacznij sam to robic. Co mnie obchodza jakies wasze dziwne poczucia przynaleznosci stadnej i "zasady" lol.
Jesli ktos uwaza ze moze sobie obrazac mnie, moje hobby czy wyimaginowany przez siebie moj styl zycia czy psychike, to ja moge zrobic to samo. Proste.
A ty wiesz doskonale o co tam chodzilo, lekarzu z tiktokiem za pasem. Zreszta nie tylko ja w tym temacie cie gasilem, bo to co pisales bylo poprostu szkodliwe.
I tak sie powstrzymuje i jestem w sumie mily lol. Nie pasuje? Nie zaczepiaj.
I nie byloby problemu gdyby to byl pierwszy raz, ale nie jest. I tak powinni sie cieszyc ze to forum pozwala na tak wiele, bo gdzie indziej juz by dawno polecieli.
https://www.youtube.com/watch?v=DeCx8h9iR0c
przezwyciezysz niekorzystne procesy chemiczne w Twoim mózgu
Jestem na dobrej drodze! :D Dlatego też w sumie śmianie się z moich psychotropów jest już coraz mniej aktualne :/ Kurde bele nie sądziłem, że otworzę taką puszkę pandory, a miał być tylko nieszkodliwy forumowy shitpost.
Doskonale wiedziales co robisz, bo to nie jest pierwszy raz, ani drugi, ani trzeci. To jest naprawde bardzo proste. You will reap, what you sow.
Oprocz farmakologii przydalaby sie tez odrobina samorefleksji.
Jeszcze rozumialbym jakbym ja lazil za toba/wami po tym forum i sie czepiał.
Sorry mozesz to sobie racjonalizowac jak chcesz, mozesz sie smiac (przez lzy ale okej)... to jest poprostu dziecinne.
I powtarzam ze chodzi tu o czestotliwosc i upierdliwosc.
Tak wiec wybacz ze bede mial gleboko twoje/wasze uczucia. Zapracowaliscie.
Skonczylem tutaj w sumie. Jak bedziesz prowokowal jeden z drugim w tematach gdzie chce gadac sobie o grach to z automatu zglaszam i nara. Wolno, bo wolno bo czasem nawet po paru dniach, ale usuwaja.
Posłuchajmy Najtłisza na zgodę! Ale tylko tego z czasów Anette i Floor bo Tarja wyła jak baba w kościele :/
https://www.youtube.com/watch?v=ga-hR7CYbwQ
Via Tenor
No to lyk panowie i do lozeczek.
Do nastepnego tematu "jestem zjebany help me" wrzuconego na forum o grach. Dopiero maj. Wszystko przed nami.
Moze nawet zrobicie crossover i jakis wspolny lol.
ps. Polecam WoW''a. Tam chat wszystko przyjmie.
Czymaj sie tam adamku! Zrobie w twojej intencji dungeona z gildia.
No, muszę przyznać, że to kawał niezłego burdelu. Kto by przypuszczał, że takie rzeczy dzieją się na golowym forum. Kompletnie tego się nie spodziewałem. No cóż, za mało tu bywam, tylko zerkam czasami na golowe artykuły i nic więcej. Nigdy nie sądziłem, że są takie odklejki z multikontami. Wiedziałem, że są ludzie z multikontami, ale żeby było ich tak wielu? No szczerze to mi aż szczena opadła.
A w sumie to przypadkiem się tu znalazłem, bo on się do mnie w swoim typowym amoku przyczepił z tymi swoimi urojeniami, więc ciekawiło mnie co tam chorego pisze, to wszedłem w jednego z pierwszych komentarzy i trafiłem tu xD.
Zglosiłem ch... Jeśli za wyśmiewanie u kogoś depresji nie dostanie permbana to będzje skandal.

zakladanie na mnie pulapek na forum
O nie, znowu ktos smial skrytykowac antykonsumenckie praktyki Blizzarda!
Mordo, ale nasze ogólne nabijanie się polega na tym że spędziłeś prawdopodobnie ostatnie 20 lat siedzenia na forum na regularnym przypieprzaniu się do absolutnie każdego kto ma inne zdanie i na tworzeniu wizerunku jakiegoś wymiatacza orajacego trole i głupków. Co nie wejdę to widzę jakieś twoje ironiczno-śmieszkowe zaczepki w stronę osób które mają swoje poglądy na dany temat np. gier, polityki wydawców itp. Teraz mówię na poważnie bo wmawianie nam, że to my jesteśmy tymi złymi złoczyńcami i w ogóle pomiotem szatana śmierdzi taką hipokryzją, że głowa mała :P Nie wiem czy to wina frustracji czy chęci podnoszenia ego (czyli podobne zarzuty jak do nas), ale to widać i myślę, że sądząc po odzewie ów pogląd jest poniekąd powszechnie podzielany. Z tym regularnym szkalowaniem to też jakaś dziwna przesada bo nasza ostatnia bezpośrednia interakcja miała miejsce kiedy? Rok, dwa lata temu?
Hej niedawno zostałem określonym najbardziej toksyczną personą na forum przez jednego z użytkowników i życzę nam (również tobie) aby jednak nikt nie musiał przybierać takiej łatki :P Zdecydowanie jestem błaznem tego forum i mi ta latka nie przeszkadza, ale kiedy trzeba być poważnym to jestem ;)
A Tarja wyje i tak :D
Z tym regularnym szkalowaniem to też jakaś dziwna przesada bo nasza ostatnia bezpośrednia interakcja miała miejsce kiedy? Rok, dwa lata temu?
O, ja ostatnią bezpośrednią interakcję z nim miałem jakoś w tym roku, gdy w jakimś temacie o Władcy Pierścieni napisałem, że nie lubię Władcy Pierścieni, co mu się bardzo nie spodobało. Na moją sugestię, że znowu sra żarem zupełnie bez powodu standardowo zwyzywał mnie od zjebów itp. Taki to na Kwisaszek bidny i poszkodowany ;)

hahaha, poważnie. Czyli to nie pierwszy razy gdy to robi. On do mnie też się przywalił w sumie z byle powodu. Tu screen jak do mnie się przywalił i robił narrację jaki to jestem zły itd. A tylko wyjaśniłem co on w rzeczywistości miał na myśli (ten jakocośtam). Sami zobaczcie jakie projekcje mi tam odstawiał xD.
Żałosny i żenujący jest, tak się striggerować, bo ktoś napisał trochę zbyt źle o jego ukochanej grze i to nawet jeśli jest to po prostu zwykła prawda, sama obiektywność. To tak samo z wowem, diablo itd. Niesamowite jak wystarczy niewiele, aby człowiek wpadał w amok. Trochę przykre jak człowiek często i łatwo wpada w amok i potem agresywnie obraża wszystkich wokoło, a nawet nierzadko tworzy szaleńcze bełkoty, których mało kto rozumie.
Via Tenor
CIekawe czy dzis juz przed czy po tabletkach.
iksde W sumie powinniscie mi placic za darmowa terapie.
paaanie, właśnie zauważyłem, że on ma problemy z pamięcią. Ewidentnie nie pamiętał, że już mnie atakował, więc zaatakował mnie znowu i to z dużym opóźnieniem. To by wyjaśniało dlaczego twój wywód był na nic, bo on po prostu tego nie pamiętał xD.
Przed to nie wiem, ale teraz tak

.
spoiler start
jezu chryste ja chyba naprawdę jestem jakiś ślepy xD
spoiler stop
https://www.youtube.com/watch?v=M7hrp-51HV4
Blizzman zawsze w naszych sercach.
Do dziś zastanawiam się czy mi się to ubzdurało (w końcu to prawie 17 lat temu) czy Soul naprawdę kontaktował się z jego matką żeby nieco przytemperowała ćwoka.
Kilku widzę.
1 - Stanson z gołą i owłosioną klatą stojący w drzwiach chyba koło swojej chaty, przez lata był dla mnie ten widok symbolem typowego faceta po 30.
2 - Nutkaa - kojarzę z twarzy że mała z brązowymi włosami
3 - Maviozo - facet z kamerą latający o weselach w koszuli niebieskawej, spodniach od garniaka i pantoflach
4 - jakąś tam żabka czy coś w nicku - ładna blondynka po zdjęciach - a przynajmniej była te 15 lat temu
A no i ofc Blizzmann - mega irytujący dzieciak żywy symbol pokolenia dzieci neo - geniusz w swojej klasie. Ciekawe co tam porabia

Słodki jezu, ten wątek o Goozysie który wrzucił
ja tak samo, nie wiedziałem, że takie cuda w ogóle się dzieją na golowym forum. Naprawdę nie sądziłem, że tu takie cyrki z multikontami są, aczkolwiek wiedziałem, że są, ale i tak mnie zaskoczyła ilość multikont xD.
Super zdjęcie :D.