Jakiego starego fps'a polecacie ?
Witam co polecacie?
ostatnio przechodziłem:
Max Payne 2
Medal of Honor AA wraz z dwoma dodatkami
H&D Deluxe, 2 wraz z dodatkiem
Tom Clancy's Ghost Recon wraz z dodatkami
Teraz nie mam pomysłu co by tu dalej zagrać z klasyków. Serie CoD i MoH odpadają
Myślałem nad BF 1942 wraz z dwoma dodatkami , ale nie wiem czy ktoś w to jeszcze gra na Multi.
Gry nie muszą mieć Multi'ka. Rozważałem również Conflict: Vietnam, ale sam nie wiem...
Zależy co rozumiesz przez stare.
Z klasyków polecam SiN - grę, może mało popularną w momencie wydania ale wyprzedzającą swoją epokę:
https://www.gry-online.pl/gry/sin/zd10ff#pc
Myślałem nad BF 1942 wraz z dwoma dodatkami , ale nie wiem czy ktoś w to jeszcze gra na Multi.
Żartujesz? Multi pęka w szwach, sam grałem jak rozdawali za darmo BFa na Originie (rozdają do teraz)
Call of Duty, Medal of Honor?
Pomyślę nad tym multikinem w BF'e. MoH i Cod odpadają jak już wcześniej mówiłem
Far Cry też ostatnio miałem...
Jeżeli wziąłbym tego BF'a 1942 z Origin. To on by współpracował z kupionymi w necie dodatkami do tej gry?
Jeżeli chodzi o tematykę to raczej preferuję II wojnę Światową lub czas współczesny. Wszystkie Sci-Fi odpadają, wyjątkiem było jedynie FC
Ponieważ MoH jak już mówiłem przechodziłem, a Cod to już dawno dawno temu... Jak miałem pierwszego koma to już tak oklepałem na wszystkie sposoby wraz z 2'ką. Multi i Singiel ...
Faktycznie, napisałeś to dwa razy, a ja nadal nie zauważyłem.. Wybacz.
Zgadzam się z meeloshem, szczególnie polecam dwójkę.
A co powiesz na RtCW? Albo sieciowy Enemy Territory?
crysis
stalker
Conflict: Vietnam polecam spoko gierka tak samo jak desert storm czy jakoś tak
Fucktycznie, Crysis jest tak stary, że aż strach...
Sam aktualnie ogrywam XIII, całkiem przyjemny FPS i nawet nie postarzał się aż tak bardzo.
Ktoś już wyżej to napisał więc się powtórzę, ale uważam że seria No One Lives Forever (dodatek Contract J.A.C.K. już można sobie darować) to jedne z najlepszych fpsów w historii tego gatunku. W Return to Castle Wolfenstein też na pewno warto zagrać.