Jakiego BFa polecacie na PS3 ?
Jakiego BFa polecacie na PS3 ? Chciałbym sobie zagrać w kampanie i multi. Myślałem nad BF4 i BF3 ale nie wiem który lepszy jest, więc chciałbym się was poradzić. :) Grałem kiedyś w BF 1 gdzie można było sobie swobodnie jeździć po mapie pojazdami , czy w innych BFach też tak jest ?
W Bf3 chyba nie było, ale wolę się nie mądrzyć, gdyż jedyne co tam robiłem to multi i kampania może gdzieś jakieś specjalne opcje czy coś, bynajmniej w BF4 masz poligon gdzie możesz sobie rozwalać wszystko, latać czym chcesz i jeździć czym chcesz.
Ja bym wybierał BF4, gdyż wielkich różnic tak naprawdę nie ma, a w BF4 pograsz dłużej ze względu na to, że ludzie cały czas kupują BF4, a Bf3 obecnie się jako tako trzyma, ale coraz więcej ludzi kończy grę w BF3.
BF 3 i 4 mają do bólu liniowe kampanie. Najbardziej grywalna i przyjemna fabularnie była kampania z pierwszego Bad Company, ale tam już mało ludzi na serwerach w multiplayerze.
Bad Company 2, ale nie wiem jak z ludzmi na online:/
Na pewno nie BF4!
no właśnie słyszałem że w BF4 da sie niszczyć wszystko , w BF 2 grałem na kompie u kolegi wiec znam mniej wiecej co i jak w nim jest
Battlefield 2, a te nowe to wbrew pozorom inne gry. Nie kupuj BF4, bo się zwiedziesz.
BF3 i BC2.
Jak musisz to ostatecznie Bad Company 2. No i to w tej części jest najwięcej zniszczeń.
BF 3 i BF4 jest po prostu niegrywalny na starych konsolach.
Battlefield: Bad Company jedynka też wcale nie jest taki zły.
O to fajnie się składa. Ja osobiście mam i BC2 i BF3 na PS3, to w sumie i lepiej, że kupiłem BF3 a nie BF4. Postaram się przejść obie, a jak będzie czas to może i BC sobie ogarnę.
ok dzięki zdecydowałem że kupie BF3 dzięki za doradzenia , jakby ktoś chciał zagrać w cośto nick ps3: Kamil-98-
A zapomniałem zapytać , czy BF3 na PS3 potrzebuje ONLINE PASS by grać w sieci ?