Jakie gry na mój pc
Witam chciałbym się dowiedzieć jakie fajne gry zadziałają na moim pc
Windows 8.1
Intel Core i3 3.40 ghz
4.00 GB
Nvidia GeForce Gt630
Ok mam pytanie czemu jak gram w fife world to na singlu wszystko pięknie działa a na multi są straszne lagi?
bo np. jest za dużo ludzi a masz słabego neta i dla tego są zwiechy. Czasami to nie od kompa zależy ale od neta.
"zadziałają" wszystkie ale niektóre słabo.
Nvidia GeForce Gt630
Na tym? Nie ma mowy.
Zle nie jest :)
www.youtube.com/watch?v=9ClJhrxtH5k
Na tym w żadną grę wygodnie nie zagrasz. W tych Ghostsach też ma jakieś 25fps, chodzi gorzej od tego BFa. Przy większej zadymie ogromne spadki wydajności, no i tak samo jak w BFie nie ma mowy o grze w multi, czyli najmocniejszych stron tych gier, więc nie zgadzam się z tobą, że "źle nie jest".
W tych czasach możesz odpalić dowolną grę na dowolnym sprzęcie, a kiedyś po prostu na złomie nawet się nie odpalała. Udowodniłeś mi, że można włączyć grę, ale co z tego skoro więcej będziesz się frustrował niż bawił.
[6] Nie wystarczy. Ja już bym wolał odpuścić sobie całkowicie bardziej wymagające gry niż męczyć się z taką "płynnością".
A czy mogę liczyć na wygodną grę w Lola?
"Na tym w żadną grę wygodnie nie zagrasz"
W żadną? Raczej w większość zagrasz płynnie, problemy mogą być z najnowszymi i najbardziej wymagającymi grami, ale są też inne, starsze, mniej wymagające sprzętowo świetne gry.
Mam pytanie czy pójdzie mi na wysokich detalach Władca pierścieni War in north?
Karty które mają GT w nazwie to nie karty. Nadają się jedynie do jakiejś pracy biurowej, prezentacji i naiwnych 15 latków którzy myślą że jak mają 2 lub 3 GB pamięci w karcie to mogą odpalić Rivalsa na trzech monitorach w rozdzielczości 4K.