jest tak jak przypuszczałem , piątek , godzina 17:26 , forumowa głupota nie śpi.
[5] no nie powiem, usmiechnalem sie.
A prezerwatyw nie uzywam ;)
po prostu może ktoś by był na tyle inteligentny , udzielił normalnej odpowiedzi. Może akurat by znalazło się coś ciekawego , w czym mógłbym wybrać coś dla siebie..
Może akurat by znalazło się coś ciekawego , w czym mógłbym wybrać coś dla siebie..
Potem pójdzie z kolegami poprzymierzać.
@cswthomas93pl -> przeciez to GOL. Jakiej reakcji sie spodziewales?
Zwłaszcza, że większość osób na forum swój pierwszy raz będzie dopiero miała lub nie będzie miała go nigdy.
spytaj Mofisa, on Ci doradzi
Prezerwatywa to dzieło szatana.
Największych. Sprowadzam specjalnie z Afryki.
spoiler start
lol nie ma to jak gimnazjalny humor
spoiler stop
Ważniejsze jest miejsce zakupu, niż sam produkt. Jedynie apteka. To taka rada od wujka davhenda, a co do pomysłu tego wątku, to nie zostawię komentarza. Ręce mi opadają.
Może akurat by znalazło się coś ciekawego , w czym mógłbym wybrać coś dla siebie..
Pierdolisz.. chciałeś po prostu być fajny. Tyle.
nie używam, mam stałą partnerkę
Skąd ten humor? Od razu widać, że większość jeszcze nie rozprawiczona.
co robi kefirek09 jak mu spadnie prezerwatywa?
spoiler start
delikatnie wypierduje
spoiler stop
Ja nie używam, ale autorze, nie martw się - nie zajdziesz w ciążę jak partner będzie bez gumy :)
[1] To teraz konia wali się w prezerwatywie?
[9] Tak jak w American Pie.
Pascale z Kauflandu... Niemiecka jakość
Nikt tu nie ma niestety dziewczyny, przeciez to forum o grach..
dlaczego nie zapytasz jakiej broni uzywamy w Diablo 3 ?
"I came, I saw, I conquered". Polecam. Szczególnie wobec dziewic.
Prawdziwy "męszczyzna" używa skóry węża.
A wiecie, że pierwsze prezerwatywy wymyślono gdzieś tam u Arabów? Były zrobione z baranich jelit. Potem Europejczycy je udoskonalili wyjmując wcześniej jelita z baranów.
Nom, a potem przyszla komuna i to
http://ciborowski.host247.pl/kondom.jpg
naprawde nadawalo sie tylko do tego o czym pisze Soulcatcher... zresztą widac po przyroscie, zamiast malec to rosl ;)
Durex. Jeszcze ani razu nie pekla.
Zapytaj jego :D
[link]
[36] A wiecie, że 1 prezerwatywa lateksowa wynaleziona została przez Polaka? I kto jeszcze powie, że nie mamy kim się pochwialić? ;)
Nie wiem jak u ciebie, ale ja bylem planowany :)
Mysize kaliber 60 , inne sa za male i pekaja:)
To ja się spytam , po co płaskie kobiety noszą biustonosz ?
spoiler start
Prowokacja tak czy nie ?
spoiler stop
Widzę, że niektórzy to chyba konkurują między sobą w napisaniu bardziej żałosnej wypowiedzi.
Pomimo tego, iż z dziewczyną stosujemy plastry antykoncepcyjne, to od czasu do czasu prezerwatywa też się załapie ;) Tylko Durexy i Unimile, innych chyba nigdy nie próbowałem.
hippciu: i co? Ktore smaczniejsze? :)
...i właśnie o czym takim pisałem.
Dlaczego na GOLu nie można porozmawiać na normalny temat? Jeśli tylko pojawi się w poście/temacie prezerwatywa, albo seks to od razu się włączają specjalne klapki w głowach niektórych i zaczynają sobie robić żarty, nie rozumiem tego. Pytanie o prezerwatywy to pytanie, jak każde inne...
@down:
Nie ma różnicy w smaku.
Pytanie o prezerwatywy to pytanie, jak każde inne...
Nie dla większości dziesięcio-piętnastolatków.
Nie używam, mam stałą partnerkę która zabezpiecza się poprzez tabletki. W dawnych czasach jednak były to Durex Extra Safe.
widzę kilka normalnych odpowiedzi. A co do reszty - brak słów. Dorośli ludzie , rozumy dzieci.
Ja osobiście używam tylko Durexów Select. ( te zapachowe )
i szczerze.. Szczerze odradzam. Jakieś takie grube , ograniczają czułość i to dosyć mocno. Za to od siebie mogę polecić Durex Elite i Real Feel. :)
Dorośli ludzie
Obstawiam że odsetek dorosłych ludzi na tym forum jest raczej nie wielki, więc nie ma się co dziwić że odpowiedzi są takie a nie inne.
A moze to wlasnie dorosli moga spokojnie sie ponasmiewac z dzieciakow ktore mysla ze jak powaznie napisza jakas marke gumek to udowodnia swoja doroslosc :)
Nie ma różnicy w smaku.
ciekawe skąd to wiesz....
spoiler start
...smakoszu.
spoiler stop
Durex oczywiście, a smaków dużo preferuje. Wiadomo, że lepiej "bez" ale tak bezpieczniej :D
Wiadomo, że lepiej "bez" ale tak bezpieczniej :D
Stosuj inne metody antykoncepcji (bezpieczniejsze od gumek) to będziesz miał zawsze lepiej ;)
a kalesony kurwa..
Zawsze mnie zastanawiało, po co są smakowe prezerwatywy? Przecież jak ktoś doświadcza oralu to chyba bez prezerwatywy, mylę się?
[65] Strzeżonego Pan Bóg strzeże, nie wiadomo co Twoja druga połówka miała wcześniej w mordzie.
Ja jestem bardziej nie mainstreamowy, Vintage style- jelita zwierząt ftw/
Durex, wiadomo. Chociaż Unimile też spoko, ciut tańsze a jakością raczej nie ustępują durexowi.
Apropo smakowych, jak się one nazywają, gdzie można je dostać i jakich są firm?
Apropo smakowych, jak się one nazywają, gdzie można je dostać i jakich są firm?
http://www.durex.com/pl-PL/Products/Condoms/Pages/Select.aspx
Ja osobiście używam takich ------------->
Cyber Rekin - fajnie pachna jak sie rucha :) Sporo czasuna tych durexach zapachowych lecialem, bo fajnie pala wyglada w kolorze :)
ja uzywam worka foliowego w skranych przypadkach skarpety
A jak na plazy jestes nie w skarpetach i nie masz worka? Prosze o szybka odpowiedz.