Mam ochotę trochę polatać a Cliffs of Dover mi nie działa :( Jakie symulatory lotów polecacie ?
Ił2: 1946
LockOn
Grałem w te gry ale szukam czegoś z lepszą grafiką i modelem zniszczeń.
Odradzam Microsoft Flighta, nie wiem czy panowie wyżej grali na poważnie i dłużej niż 2 godziny w tego symulatora, ale żadna rozrywka z takiego latania nie wynika. Latasz z miejsca na miejsce i nic się nie dzieje. Ta gra jest tylko dla prawdziwych hobbistów i pasjonatów. Dla ciebie proponowałbym Microsoft COMBAT flight simulation tam jest co niszczyć, jest dość realistycznie, a grafika mimo wieku daje rade.
Jak się grafika i model zniszczeń nie podoba w LockOnie czy w Iłku, to wątpię, by crapiasty CFS się spodobał.
Napisz może czy Ty aby na pewno symulatora szukasz, czy jednak lotniczego COD'a, skoro grafika najważniejsza...
No właśnie - czy szukasz stricte symulatora, czy czegoś arcade? Jeśli chcesz przede wszystkim polatać, to polecam XPlane. Niedawno swoją premierę miała edycja 10, która wniosła sporo naprawdę dobrych rzeczy. Bardzo fajna sprawa, na stronie producenta jest demo. Jednak bez joya i mocnego peceta (procesor) lepiej nie podchodzić :]
Szukam symulatora a wszystkie gry wymienione posiadam. Szukam czegoś nowego tylko symulatora a nie jakieś HAWX albo inne arcadowe latanie.
Skoro Clivs Of Dover Tobie nie śmiga, to zapomnij o DCS'ach i LockOn Falmming Clifs 2.
Jesteś skazany na starego Locka i Iłka i nie wiem co masz przeciwko nim.
jedna i druga gra są przyjemnymi symulatorami, w 1946 sporo ludzi gra nadal na Hyperlobby, na Locka 1.02 też z pewnością ktoś by się znalazł.
Co do drugiego tytułu mogę nawet porobić i polatać jakieś niewymagające co-opy Guźcem. ;]
coopy w symulatorach? ciekawe jak to wygląda na taką małą skale (dwa/trzy myśliwce)
Cliffs of Dover mi nie dziala nie ze względu na parametry kompa. Mam błąd sterownik ekranu przestal działać ale odzyskal sprawnosc. Zresztą założyłem inny temat właśnie o tym problemie i nie ma rozwiązania. Odpowiadajcie prosze na pytania a nie zmieniacie sens. Konwersacja zmienila sie teraz w rozważanie nad coopem w IL 2 sturmovik.
Ja gram ostatnio w 25airports.pl bardzo mnie to wciągnęło, fajna gierka, lubię właśnie takie gdzie można coś rozbudowywać, zaczynając od zera. Polecam.