... rodzinka pl polecacie ?
Wlasnie skonczylem ogladac ostatni odcinek i szukam jakiegos podobnego serialu lub fajnego serialu dostepnego na necie. Jakie seriale polecacie ?
Serial, który był zamiennikiem rodzinki.pl czyli Ja to mam szczęście. Osobiście dla mnie jest do dupy ale moze tobie sie spodoba...
Spartacus
A w jaki sposob spartacus jest podobny do rodzinka pl ?
[2]
Wyczytalem wlasnieo tym szukajac podobnych seriali. Ale to tylko jeden sezon, ktory pewnie w weekend obejze - dore i to.
Do dupy czy nie chodzi o to zeby byl lekki nie trzeba bylo sie wczowac i wytezac oczu, uszu i umyslu a zrelaksowac bez zadnych strzelanin czy bijatyk bo wymiotowac sie juz chce od tej przemocy wszedzie. Juz nawet kupilem Fife 2013 bo mam dosyc strzelanek w CoD
To może "Ranczo" ? Do Rodzinki podobny nie jest ale bardzo przyjemny serial. Całość jest na vod.pl. 6 sezonów po 13 odcinków każdy oraz siódmy sezon który jest w trakcie emisji.
Ranczo ogladalem w zeszlym roku wszystkie sezony.Nie wiem czy nastepny juz wyszedl - bede musial sie tym zainteresowac.
Ale strzal dobry :) Ogolnie o cos tego typu chodzi.
różowe lata 70
jak poznałem waszą matkę
teoria wielkiego podrywu
mam na imię Earl - chociaż to nie wiem bo trzeba lubić humor "tak głupie że aż śmieszne"
i jeśli ewentualnie "animowane"
to the simpsons, family guy, american dad, futurama :)
wszystko powinno gdzieś zalegać w sieci z lektorem :)
Modern Family, jak najbardziej.
Ze starszych rodzinnych to może On, Ona i Dzieciaki (My wife and kids) albo Domowy Front (War at Home)
Ciekawa jestem też, jak prezentuje się to Les Parent - rodzinka jest na tej licencji.
Jeśli serial w klimacie podobnym do rodzinka to: Świat według Bundych - śmieszny i z polotem.
Ciężko będzie znaleźć równie nieśmieszny serial komediowy jak to. NO i ten KAROLAK!